Salon Très Chic

Salon Très Chic
Spoorlaan 438
5038CH  Tilburg
013-5907996

info@salontreschic.nl

Salon Très Chic

Salon Tres Chic is niet zomaar een kapsalon maar een plek waar haar en beleving samenkomen. Altijd de laatste innovaties in haar en haarverzorging. Door onmiskenbare en onderscheidende kwaliteiten garandeert Salon Tres Chic een absoluut hoog niveau.

Ultieme beleving

Gevestigd in het mooie monumentale “Villa Désiré” is Salon Très Chic een ultieme beleving. Chantal Erkeland heeft ondertussen meer dan 23 jaar ervaring als professioneel kapster en heeft daardoor veel kennis en kunde opgebouwd. Als trendzettend hairdressing salon volgt Chantal de allernieuwste trends op de voet.

Persoonlijk advies

Uiteraard houdt zij hierbij rekening met jouw wensen en adviseert zij je persoonlijk. Bij Salon Tres Chic hecht Chantal veel belang aan een professionele aanpak en kwaliteitsproducten. Zij biedt ongedwongen kapsels met een gestructureerde snit, een brede waaier van kleurtechnieken, doeltreffende verzorging van de haren en relaxende hoofdhuidmassages.

Met een drankje in een vriendelijke omgeving overlegt ze met je wat de mogelijkheden zijn. Schoonheid is niet definieerbaar en is afhankelijk van cultuur en tijd maar ook van jouw persoonlijkheid.

salon tres chic

Locatie