Serve the City

serve the city tilburg

Serve the City

Serve the City Tilburg is een studenten vrijwilligersbeweging die zich inzet voor het welzijn van de stad. Dat doen ze heel praktisch! Ze organiseren vrijwilligersprojecten en daar kan jij alleen of samen met je vrienden aan mee doen.

Veel mensen willen graag iets voor een ander doen, maar weten niet waar ze moeten beginnen en of ze wel een verschil kunnen maken. Serve the City denkt daar anders over. Jij kan een verschil maken! Zij willen jou de kans geven om een verschil te maken door het organiseren van  allerlei activiteiten.

Serve the City

Serve the City bestaat uit een groep (oud) studenten die ervan overtuigd zijn dat studenten in Tilburg een bijdrage kunnen leveren aan het welzijn van de inwoners van Tilburg. De organisatie bestaat uit een groep enthousiaste studenten die onderverdeeld zijn in verschillende teams.

Wil jij graag iets betekenen voor je stadsgenoten? Heb jij hiervoor een aantal uur per week of maand de tijd voor? Serve the City is altijd op zoek naar mensen die hun eigen talenten willen inzetten om iets bij te dragen. Dus ben jij een organisatietalent, creatieveling of gewoon heel erg enthousiast? Laat dan zeker wat van je horen en versterk het team!

Serve the City Tilburg

Vanuit de overtuiging dat je samen een verschil kunnen maken voor een beter Tilburg is Serve the City Tilburg in  het leven geroepen. Hun droom is dat elke student aan het eind van zijn studententijd een steentje heeft bijgedragen aan een beter Tilburg en dat ook blijft doen na het afronden van zijn studie.

Serve the City Tilburg wil studenten inspireren om zich in te zetten voor een ander. Ze willen studenten bewust maken van de noden in de stad en daarnaast de mogelijkheid bieden om samen met anderen een verschil te maken.

Vanuit deze missie willen ze het volgende bereiken:

  • Studenten zijn zich bewust van de noden in de stad
  • Studenten komen in (duurzaam) contact met hulpbehoevende en minderbedeelde stadsgenoten
  • Studenten slaan gezamenlijk de handen ineen om een steentje bij te dragen aan een beter Tilburg
  • Het imago van studenten wordt verbeterd
  • De band tussen de universiteit en de hogescholen enerzijds en de stad Tilburg anderzijds wordt versterkt.

Doe mee!

Wil jij je samen met je huisgenoten, dispuut of vriendengroep inzetten voor de stad? Neem dan contact op met Serve the City en dan helpen zij jullie om een goed project te vinden en op te zetten!

Serve the City is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe plannen en ideeën. Heb jij tips en ideeën? Mail ze dan naar info@servethecitytilburg.nl of kom langs op hun kamer op de Universiteit van Tilburg: E.205. Ze zijn iedere dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

Locatie