Shoesme Kinderschoenenwinkel

shoesme

Shoesme Kinderschoenenwinkel

In Tilburg is een van de Shoesme brandstores gevestigd. Hier kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 18 t/m 35. Van soepele babyschoentjes voor de eerste stapjes en flexibele loopschoenen voor peuters tot stoere sneakers en vrolijke laarzen voor schoolgaande kids. Ze hebben voor iedere voet de perfecte schoen!

Ook leer je hier alles over de concepten voor de verschillende ontwikkelingsfases en kan je hier terecht om de voeten van je kind(eren) op te laten meten door deskundig en getraind personeel. Vanwege de verbinding met het achterliggende magazijn – Warehouse 38- bieden zij een ruime voorraad. Naast schoenen vind je bij Shoesme kinderschoenenwinkel ook bijzondere gadgets, leuke hebbedingetjes en kraamcadeaus.

Goede bereikbaarheid en parkeerruimte voor de deur

Shoesme Kinderschoenenwinkel is gevestigd aan het begin van de Trouwlaan, net buiten de cityring. De winkel is gemakkelijk te bereiken met auto of fiets en je kunt (betaald) parkeren voor de deur. De Trouwlaan ligt achter de Korvelseweg op slechts 10 minuten lopen van de Heuvelstraat/het centrum.

Op het kaartje hieronder zie je waar je Shoesme Kinderschoenenwinkel kunt vinden en hoe je er het makkelijkste kan komen:

Shoesme kinderschoenen Tilburg

Shoesme – groot in kleine maatjes

Sinds de oprichting van Shoesme in 1999, is hun doel steeds de beste schoenen te maken voor de verschillende fases in de ontwikkeling van kinderen. Hierbij ligt de nadruk op pasvorm en ondersteuning van het kind met behulp van, door Shoesme ontwikkelde, flexibele zolen. De concepten BABY-PROOF® en Extreme Flex zijn tot in de puntjes afgestemd op de ontwikkeling van baby’s en eerste lopertjes. Vanuit deze doelgroepen gedacht, zijn vervolglijnen voor peuters, kleuters schoolkids en tieners ontwikkeld.

Hiermee zet Shoesme een uitgebreide collectie neer in maat 17 t/m 41, waar kinderen én ouders blij van worden. De collectie wordt volledig in eigen beheer in Tilburg ontworpen en in Portugal geproduceerd. Shoesme schoenen zijn verkrijgbaar bij ruim 400 verkooppunten in Nederland, België, Duitsland en Engeland. De enige echte Shoesme Kinderschoenenwinkel is gevestigd Tilburg.

 

Locatie