Sportcentrum Reeshof

Sportcentrum Reeshof

Sportcentrum Reeshof is gevestigd in de wijk de Reeshof in het noordwesten van Tilburg. De bus stopt er voor de deur (lijn 2) en de accommodatie biedt voldoende, gratis parkeergelegenheid. De accommodatie heeft, naast een sporthal, twee 25-meterbaden en een peuter-/kleuterbad. Voor extra zwemplezier zijn er ook een glijbaan en duikplank aanwezig. U kunt er vrij zwemmen, maar ook deelnemen aan bijzondere lessen of activiteiten. Aan de nodige ontspanning is ook gedacht. Turkse stoombaden en kruidenbaden, een zonnebank, ligweide en een restaurant aan het water bieden u een heerlijk moment van rust.

In Sportcentrum Reeshof kunnen kinderen ook hun kinderfeestje vieren. Sportaccommodaties Tilburg Grotere kaart weergeven Goedkoop zwemmen 55+ers kunnen alleen met korting komen baantjes zwemmen. Kinderen met een Tjippas kunnen wel 1x in de week gratis komen zwemmen maar dit is niet meer aan tijden maar aan dagen gebonden.

Kijk voor alle info op www.sportintilburg.nl/korting Huisregels Bezoekers van het zwembad moeten rekening houden met een paar regels: Kinderen zonder diploma zijn verplicht om bandjes te dragen en mogen niet zonder volwassene zwemmen. Men mag het bad alleen betreden in badkleding.

Locatie