SportCity Tilburg

SportCity Tilburg
Professor Goossenslaan 22
5022 DM  Tilburg
013 580 0049

tilburg@sportcity.nl

SportCity Tilburg

SportCity is dé alles-in-één sportbestemming van Tilburg. Door de ontspannen sfeer en ruimte om aan je persoonlijke sportdoel te werken, voel jij je meteen thuis bij SportCity Tilburg. SportCity is gevestigd op Stappegoor naast de Jumbo Foodmarkt.

Of je nu jong, oud of student bent: iedereen is welkom bij SportCity Tilburg. Voor iedere sportdoelstelling bieden ze een geschikt sportprogramma.

Kijkje binnen

Ben je benieuwd hoe SportCity Tilburg eruit zien, maar wil je nog niet vastzitten aan een abonnement. Geen probleem. Ze geven je graag een vrijblijvende gratis rondleiding.

Sportdoelen behalen

Bij SportCity zetten ze zich 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Het begint allemaal bij het opbouwen van een sportritme en dat ook daadwerkelijk behouden. Daar helpen ze je graag mee aan de hand van professionele begeleiding in het Get Started Program. De trainingsruimtes zijn in herkenbare zones ingedeeld en met het E-Gym circuit word je op maat geholpen waardoor iedereen zich welkom voelt.

Alles-in-één sportbestemming

Bij SportCity kun je terecht voor:

  • High-tech fitnessapparatuur
  • Een ruim yoga aanbod
  • Uitstekende wellness
  • Groot aanbod aan groepslessen en voor ieder wat wils
  • Gekwalificeerde personal trainers

Lid worden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om lid te worden? Check dan snel deze website. 

Locatie