Kinderstad Tilburg

Kinderstad is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze locaties liggen verspreid in Tilburg, je vindt altijd wel een passende locatie bij je in de buurt. Voor zowel kinderdagopvang, peuteropvang als buitenschoolse opvang ben je bij ons aan het juiste adres. Het belangrijkste vinden wij dat kinderen zich thuisvoelen.

Welkom op de Kinderstad Campus

Ouders die bewust kiezen voor opvang op één plek, dichtbij school zullen zich thuisvoelen op onze Kinderstad Campuslocaties, dichtbij of vaak in de school gevestigd. Van baby af aan zijn kinderen hier vertrouwd en groeien hier letterlijk en figuurlijk op met kinderen uit hun buurt. Dezelfde kinderen waar ze straks mee naar school en de (sport)vereniging gaan. Als je zwanger bent lijkt de schoolfase nog ver weg maar doordat je babytje hier vanaf dag 1 vertrouwd is met de omgeving en met de kinderen en volwassenen op de campus is de stap naar school straks een stuk makkelijker. Bovendien wordt je kindje hier heel goed gevolgd en begeleid door onze warme en deskundige pedagogisch medewerkers. Docenten hebben nauw contact met onze kindcentra waardoor ze je kindje al goed kennen als het start in groep 1.

Jij bent Special!

Kinderen die graag extra uitgedaagd worden na school en passie hebben voor natuur, sport of cultuur zullen zich helemaal thuisvoelen op onze bso Specials. We hebben 4 sport-bso’s in alle windrichtingen van de stad, maar bijvoorbeeld ook een boerderij-bso in de Reeshof waar natuur en dieren je opwachten na school. Kijk voor diverse locaties op www.kinderstadtilburg.nl

Contact opnemen? Bezoek dan de volgende pagina: www.kinderstadtilburg.nl/contact

Locatie