Stichting Kruikenmunt

stichtingkruikenmunt_logo_181208.jpg

Stichting Kruikenmunt

Welkom bij de Stichting Kruikenmunt! De Stichting die het u en de Horeca tijdens de Carnaval makkelijk maakt door ervoor te zorgen dat u vrijwel overal uw drankje kunt betalen met dezelfde munt, namelijk: De Kruikenmunt.

De Kruikenmunt is inmiddels onlosmakelijk verbonden met het Tilburgse Carnaval. Het gemak waarmee elke Carnavalsvierder zijn of haar drankje kan kopen is uniek in Nederland. Ook de Horeca in Tilburg wordt veel regelwerk uit handen genomen, zodat zij zich nog meer kunnen richten op de consument en op deze wijze het Carnaval in Tilburg nog leuker te maken dan dat zij al is! Op deze wijze wordt het doel van de Stichting nog meer nageleefd: Het perfect organiseren van distributie van de Kruikenmunt en ondersteuning van Openbaar Carnaval Tilburg, zodat iedereen er ook dit jaar weer een fantastisch feest van kan maken! Sinds 2000 werden ook taxibedrijven bereid gevonden om Kruikenmunten te accepteren als betaalmiddel. Als de carnavalsvierder een paar muntjes bewaart tot het eind van de avond, weet hij/zij zeker dat hij/zij veilig thuis gebracht zal worden!

Met hulp van studentendispuut Iduna hopen wij. Als stichting Kruikenmunt, elk jaar weer een grote bijdrage te leveren aan het Openbaar Carnaval Tilburg en rest ons niets anders dan u een fantastische Carnaval toe te wensen! De Kruikenmunt kost dit jaar €2,60 en is te koop aan de buitenloketten op het Piusplein, de Paleisring, Heuvel, Korte Heuvel en de Stadhuisstraat.

De Kruikenmunt is dit jaar in te leveren van zaterdag 3 februari t/m zaterdag 3 maart 2017.

Deelnemerslijst

De actuele deelnemerslijst wordt binnenkort bekendgemaakt.

Locatie