SuperDroog

SuperDroog
Besterdring 225a
5014 HK  Tilburg
06 34023588

Info@superdroogtilburg.nl

SuperDroog

Het is in onze drukke maatschappij niet meer vanzelfsprekend om volledige aandacht voor elkaar te hebben. Voor echte aandacht voor elkaar is te weinig tijd en te veel afleiding. ‘Druk zijn’ is een statussymbool. Daarbij zijn er te veel serieuze zaken in het leven, waardoor het hebben van lol vaak een ondergeschoven kindje is. We hebben het daar simpelweg te druk voor. Als het aan SuperDroog ligt komt daar zo snel mogelijk verandering in. Het koesteren van een moment waarop er met elkaar gelachen kan worden is in hun ogen echter van groot belang. 

SuperDroog

SuperDroog focust zich daarom op het ontwikkelen en faciliteren van groepsactiviteiten. Ze hebben een aanbod dat uiteenloopt van escaperooms en city-games tot clinics en workshops. De activiteiten van SuperDroog zijn elk stoer van karakter en bevatten de nodige dosis droge humor. Ze nemen het werk heel serieus en ontwikkelen hoogwaardige activiteiten, maar je zult ze snel betrappen op de niet serieuze kant. Al bij het uitzoeken tot aan de activiteit zelf moet het in hun ogen leuk zijn. En daar doen ze hun best voor.

SuperDroog

Ze dragen altijd zorg voor het faciliteren van een onbekommerde, goed geregelde dag vol stoere activiteiten waarbij jullie aan niets anders hoeven te denken dan lol maken! Dus heb je binnenkort een bedrijfs-, vrijgezellen, vrienden, familie- of teamuitje? Dan ben je bij SuperDroog aan het juiste adres! (Het juiste adres is trouwens SuperDroogTilburg.nl. Kijk snel maar even of er iets voor jou tussen zit 😉

SuperDroog

Locatie