SylCdance studio

SylCdance
Enschotsestraat 244
5014 DL  Tilburg
(013) 880-0509

info@sylcdance.nl

SylCdance studio

We are SylCdance studio! De dans familie van Tilburg. Met danslessen als Breakdance, Hiphop (streetdance), Modern, Jazz, Ballet, Kidsdance, Musical, Hiphop Female- High Heels, Pilates en Hiphop wedstrijd teams is SylCdance uitgegroeid tot de beste dansschool van Tilburg. Dat verzinnen ze niet zelf, nee dat vinden ze bij 013actueel. Zij hebben van alle dansscholen, en SylCdance is verkozen tot de beste van 2017-2018 van heel Tilburg!

Sylvia Coester

Ze is al 15 jaar druk bezig met dans & entertainment en heeft van haar hobby haar werk kunnen maken. Met veel passie en liefde voor het vak staat ze in de lessen en organiseert ze regelmatig workshops, optredens, kinderdisco’s, dansshows en kinderfeestjes. Met bijna 500m2 behoort de studio tot 1 van de grootste van Tilburg. En met zoveel ruimte is het ook mogelijk om te huren voor bijvoorbeeld evenementen, kinderfeestjes, partijen.

SylCdance

Meer dan dansen

Inmiddels is SylCdance uitgegroeid tot een gezellig familie bedrijf met een enthousiast team van talentvolle en gediplomeerde docenten. Danslessen voor kinderen en volwassenen met een groot diversiteit voor beginners en gevorderd met verschillende abonnementen en tarieven. De volwassenen hebben naast dans ook mogelijkheid tot Pole fit en Pilates lessen.

SylCdance

Locatie