T Drinks

tdrinks_logo_22122008.gif

T Drinks

T DRINKS, dat is gevestigd in de Heuvelpoort, richt zich op de fijnproever van wijn, whisky en bier.

“Het is allesbehalve een gewone slijterij”, zegt Annie van Bergen, eigenaresse en bedenker van het T DRINKS winkelconcept. “We richten ons op de liefhebber van lekkere wijnen, whiskyfijnproevers en bierliefhebbers.” Dat doet T DRINKS door het aanbieden van een uitgebreid assortiment wijnen van het Tilburgse Verbunt Wijnkopers.

Verbunt Wijnkopers staat bekend als leverancier van kwaliteitswijnen. Van Bergen: “We richten ons enkel op kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Of het nu om whisky gaat, wijn of bier; genieten is het sleutelwoord bij T DRINKS.”

Praotwaoter

Het Tilburgse T-beeldmerk zit niet voor niets in de naam van de winkel: “We hebben het grootste assortiment Tilburgse dranken in de regio.” Naast het alom bekende Schrobbèler en La Trappe-bier, heeft Tilburg namelijk nog meer drankpareltjes. Zo bedacht eigenaar van Bergen enkele jaren geleden bijvoorbeeld het Tilburgs Praotwaoterbier, een dubbel,- en tripelbier. Ook het Tilburgs Knipoogkse-likeurtje, Le Roi Guillaume (Willem II)-wijn, de Reeshoflikeur en het Reeshofbier komen uit de koker van T DRINKS. De speciaalzaak biedt vanaf september ook een eigen Port aan, Willem II-bier en een T-wijn, een wijn geheel in de huisstijl van de gemeente Tilburg. Stuk voor stuk leuke geschenken om weg te geven.

Naast het ruime assortiment Tilburgse dranken, richt T DRINKS zich daarbij nog in het bijzonder op whiskyliefhebbers. Ware kenners kunnen hun hart ophalen bij T DRINKS, dat met ruim 250 soorten whisky’s het grootste assortiment heeft uit de regio.

Tilburg Drinkt

Van Bergen deed jarenlang ervaring op als slijter op het Paletplein. Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging, vond ze. Om haar Tilburgse dranken te promoten werd de website www.tilburgdrinkt.nl opgericht. Het bleek meteen een succes te zijn. “Het leek ons een enorme uitdaging om dit concept in de binnenstad neer te zetten. De binnenstad is een uitermate geschikte locatie voor een winkel die zich specialiseert in geschenken”, aldus Van Bergen. T DRINKS is ook leverancier van relatiegeschenken en kerstpakketten.

Locatie