‘t Elfde Gebod lunch- en eetcafé

't Elfde gebod

‘t Elfde Gebod lunch- en eetcafé

Gij zult Genieten…..zo luidt ‘t Elfde Gebod en dat geldt zeker voor dit sfeervolle eetcafé.

In ‘t hartje van Tilburg zit al bijna 30 jaar een lunch- en eetcafé met een geheel eigen gezicht. Van jong tot oud voelt men zich bij binnenkomst meteen op zijn/haar gemak. Het gehele eetcafe hangt vol met kruisbeelden en andere kerkelijke aardigheden. In de loop der jaren verzameld en “verworven” via de vele gasten. Toch heeft ‘t Elfde gebod een zeer moderne bedrijfsvoering. De gehele dag kunt U hier binnenvallen voor een lekkere kop koffie of een goed glas bier.

Eetcafé

‘t Elfde Gebod heeft zich in de loop der jaren onderscheiden door goede kwaliteit eten te serveren voor een zeer mooie prijs. Het is ook nog steeds een eetcafé pur sang. Er zijn zeker ook rustiger gedeelten in ‘t eetcafé, maar U kunt ook nog steeds tussen de borrelende gasten een vorkje mee prikken. Het eetcafé serveert dagelijks een dagschotel voor € 9,90 en een 3-gangen dagmenu voor €14,50.

Zaal

Er is tevens een zaal aanwezig voor borrels, vergaderingen en feesten voor groepen tot maximaal 50 personen. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een 3-gangen keuzemenu in verschillende prijscategorieen. In het zomerseizoen heeft ‘t Elfde Gebod een ruim terras met 80 zitplaatsen, waar uiteraard ook onze lunch – en dinerkaart wordt geserveerd.

Café ‘t Elfde Gebod heeft in 2008 de Horecaprijs voor het beste eetcafé van Tilburg gewonnen!

elfdegebod-logo

Locatie