’t Elfje Baby- en Jeugdmode

elfje
Hoefstraat 179
5014 NK  Tilburg
013-5426431

info@elfje.nl

’t Elfje Baby- en Jeugdmode

’t ELFJE, Baby & Jeugdmode – in de maten 44 t/m 188, is sinds januari 1989 gevestigd aan de Hoefstraat 179 in Tilburg. In 1998 geheel nieuw verbouwd tot een moderne winkel van ongeveer 300m2. Onze “casual” kleding gaat t/m maat 188. ’t ELFJE heeft zo’n 15 topmerken van Gymp Baby en Noppies tot Carbone, Retour Salty Dog en Vingino.

De winkel is ongeveer 300m2 groot. De kinderen kunnen spelen in de Lego-hoek of kijken naar een leuke tekenfilm. De baby’s kunnen met maxi-cosy in de box. De opa’s en oma’s kunnen even uitrusten in onze gemakkelijke fauteuils. Vaders en moeders hebben dan rustig de tijd om in het grote assortiment rond te kijken.

Tevens hebben wij commodes met aankleedkussens zodat het passen van de kleding voor zelfs de allerkleinsten geen enkel probleem is. Sinds juni 2006 hebben ze de winkel geheel vernieuwd en een etage op onze bestaande winkel gebouwd waar ze in het voorjaar onze feestcollectie hebben gepresenteerd, zodat u op een rustige en overzichtelijke wijze de communiekleding, doopkleding en bruidsmode kunt aanschouwen.

U kunt bij ’t Elfje op een eenvoudige manier slagen voor uw kind van 0 jaar tot omstreeks 16 jaar voor babykleding – bruidsmode – casuals – combinatiemode – communiekleding- doopkleding – feestkleding – jassen – kraamcadeaus. Daarbij staat het vriendelijke verkoopteam altijd voor u klaar!

’t ELFJE heeft geregeld aanbiedingen. Als u op de hoogte wilt blijven of van de kortingen en aanbiedingen wilt profiteren, meld u dan aan voor de nieuwsbrief en u ontvangt dan als eerste informatie over bijzondere acties, fikse kortingen van of nieuwtjes over ’t ELFJE. U merkt het wel. U bent van harte welkom bij t’Elfje en u kunt zonder kosten parkeren voor de deur.

Kinderkleding

www.kinderkleding-tekoop.nl, de webwinkel van ’t Elfje. ’t Elfje, de stenen winkel, bestaat inmiddels 20 jaar en sinds augustus 2007 hebben we ook een webwinkel. In de webwinkel heeft u ruime keuze uit kinderkleding voor jongens en meisjes en voor klein en groot. De maten beginnen bij de prematuur van maatje 44 en lopen door tot maat 188. Bij ons vindt u stoere, mooie en trendy kinderkleding.

Als u stoere jeans zoekt zijn de merken Vingino en Retour een goede optie, waar u terecht kunt voor groot en klein.Beiden hebben een uitgebreid aanbod in jeans, rokjes, jurkjes en bovenstukken. Daarnaast hebben we ook merken van kinderkleding die elk seizoen groter en uitgebreider worden, denk hierbij aan Barbara Farber, Rags en Eager Beaver.

Naast de casual kindermode hebben we ook een grote collectie feestkleding, zoals doop- bruid- en communiekleding. Een voorbeeld van een topmerk is Carbone , een stoer en doordraagbaar merk voor jongens en meisjes met verschillende mogelijkheden tot combinaties. Bent u op zoek naar mooie feestjurken voor meiden dan zijn Rtb en Alice Pi de merken voor u, deze exclusieve merken uit Italië hebben de mooiste feestjurken voor speciale gelegenheden.

Naast deze merken hebben Doerak, Gymp, Isla Ibiza, NoNo en Outfitters Nation ook een speciale feestlijn. Kinderkleding hebben we ook voor de allerkleinsten: al vanaf maatje 44. Hiervoor zijn erg leuke merken met leuke kleertjes, zoals Ikks, Babyface, Moodstreet xs, Noppies en Feetje. Naast de gewone kinderkleding hebben we ook elk seizoen een grote keus in zomer- en winterjassen, deze zijn verkrijgbaar vanaf maatje 50. Kijk op www.kinderkleding-tekoop.nl

Handige Links

Locatie