TailormadeSuits

Ringbaan Zuid 305
5025 SZ  Tilburg
013-7502544

info@TailormadeSuits.nl

TailormadeSuits

Betaalbare Italiaanse pakken op maat, dat is één van onze specialiteiten. Wij bieden een compleet pakket voor de zakelijke en particuliere markt. Onze herenmode bestaat onder andere uit maatpakken en trouwpakken.

Bij TailormadeSuits vindt u niet alleen een Italiaans kostuum op maat, maar ook een bijpassende overjas of een overhemd op maat. Naast een compleet Italiaans pak, kunt u bij ons ook terecht voor handgemaakte Italiaanse kalfslederen schoenen en een bijpassende riem. Bekijk de mogelijkheden voor herenmode op onze website en maak uw keuze.

Maatpakken
De collectie heren maatpakken van TailormadeSuits bestaat uit ongeveer 650 verschillende stoffen en designs. Uw maatpak stelt u dus geheel zelf samen. De stoffen zijn verdeeld over 6 verschillende lijnen, namelijk Silver line, Gold line, Casual line, Platinum line, Executive line en de Master collection.

Maatoverjas
U vindt bij TailormadeSuits niet alleen een maatoverhemd en andere herenmode op maat. Uiteraard koopt u bij TailormadeSuits ook uw overjas op maat. Er wordt onderscheid gemaakt in de twee verschillende lijnen Platinum line (overjas van gemixt wol) en Executive line (cashmere overjas).

Accessoires
Dassen, manchetknopen, T-shirts, horloges, shawls, bretels en sokken om het geheel af te maken. 

TailormadeTies

Effen, gestreept of toch een ander design das? TailormadeSuits helpt u graag de juiste keuze te maken. Voor een chic moment beschikt TailormadeSuits ook over zwarte en witte strikjes.

Schoenen
TailormadeSuits heeft tevens Italiaans kalfslederen schoenen en bijpassende riemen in haar collectie. Het leder dat gebruikt wordt voor de schoenen en riemen is Italiaans Kalfsleder van de beste Italiaanse looierijen. We gebruiken gekleurd leder, wat soepel en zacht aanvoelt met een verfijnde afwerking. Er is traditioneel vakmanschap vereist voor het bewerken van dit unieke leder en hiervoor zijn ervaring en speciale vaardigheden benodigd. De schoenen worden op ongeveer 200 punten met de hand bewerkt en worden geproduceerd volgens de ‘’Blake Stitch’’ constructie.

De riemen worden vervaardigd dat deze matchen met de kleur en kwaliteit van de schoenen. Er wordt eenzelfde precisie en vaardigheid toegepast als bij de productie voor de schoenen. De schoenenfabriek waar de schoenen en riemen worden vervaardigd hebben meer dan 50 jaar werkervaring in het maken van kwaliteitsschoenen en riemen.

Maathemden
De collectie van TailormadeSuits betreffende de maathemden bestaat uit ongeveer 450 verschillende stoffen en designs. De stoffen zijn verdeeld over 2 verschillende lijnen, namelijk Gold line en Egyptian cotton.

Locatie