Tandarts Steenbergen

Tandarts Steenbergen
Kruisvaardersstraat 157
5021 BC  Tilburg
013-5352535

Tandarts Steenbergen

In Tilburg en Oss een deskundige tandarts vinden die je gebit vanuit medisch oogpunt gezond houdt en waar je tevens voor cosmetische behandelingen terecht kunt? Dan ben je bij Tandarts Steenbergen aan het goede adres.

Kwaliteit

Kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en transparantie is waar Tandarts Steenbergen voor staat.

Wij worden jaarlijks aan de tand gevoeld door het enige onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen in Nederland KRT. Zij slaat de brug tussen deskundige, professionele mondzorg en tevreden patiënten. Dit doet zij door verantwoorde zorg van tandartsen toetsbaar en zichtbaar te maken, onder meer door de registratie van bij- en nascholing en het intercollegiaal overleg.

Behalve onze inschrijving in het KRT zijn wij sinds … ISO 9001/HKZ-gecertificeerd. Jaarlijks worden de hieraan verbonden normen door het HKZ getoetst zodat wij dit predicaat mogen houden. Voor u betekent dit een extra waarborg voor continue kwaliteit..

Hygiëne

Voor wat betreft de hygiënemaatregelen houden wij ons volledig aan de W.I.P.-richtlijnen. Dit zijn regels die door de Werkgroep Infectie Preventie (http://www.wip.nl/) zijn samengesteld. De Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ) beschouwt deze richtlijnen waarbij de tandartsen alles in het werk moeten stellen om het overbrengen van ziektes door kruisbesmettingen te voorkomen, als professionele standaarden. Daarom zijn wij uiterst secuur bij het steriliseren van instrumenten en het hygiënisch houden van de behandelruimtes en worden bij elke nieuwe patiënt nieuwe mondkapjes en handschoenen gebruikt.

Locatie