Tapasbar Mañana

Emmastraat 3
5038 WB  Tilburg
06 40274704

Tapasbar Mañana

Tapasbar Mañana is het eerste tapasrestaurant van Tilburg en omstreken. Hou je van gezelligheid in Spaanse sfeer, dan moet je bij Tapasbar Mañana zijn. Na een verhuizing van de Zwaanstraat naar de Emmastraat, is de tapasbar in mei 2019 weer geopend.

Tapas zijn onlosmakelijk verbonden met de Spaanse manier van leven. Oorspronkelijk bedoeld als hapje bij de borrel, is het eten van tapas inmiddels ook buiten de Spaanse grenzen bekend en geliefd, door de informele sfeer die deze manier van eten met zich mee brengt.

Het menu van Tapasbar Mañana

Hun menukaart biedt keuze uit wel 100 verschillende gerechten. Ook hebben zij wekelijks wisselende specialiteiten en hun huisgemaakte Sangria is het proeven meer dan waard. Naast tapas kun je bij tapasbar Mañana op zondag ook vaak genieten van heerlijke barbecuegerechten van de houtskoolgrill.

iQue aproveche!

Reserveren is mogelijk. Ook voor grotere groepen en borrels, maar dit graag in overleg. Ook is er de mogelijkheid tot cateren op andere locaties. Voor meer informatie kun je terecht bij hun medewerkers.

Locatie