Tapasrestaurant Onsz Restaurant

Onsz Restaurant
't Zwaantje 1
5056ED  Berkel-Enschot
013-5331239

info@onsz-berkelenschot.nl

Tapasrestaurant Onsz Restaurant

Aan het dorpsplein van Berkel-Enschot ligt het authentieke tapasrestaurant Onsz Restaurant. Het restaurant is van oudsher een herberg. Aan de slijtage van de originele rode kloostermoppen op de vloer is nog te zien waar vroeger het biljart stond. Toch is het vooral een eigentijds restaurant. 

In een omgeving waar oud en nieuw harmonieus samenkomen kun je genieten van een bijzondere kaart en persoonlijke bediening. De locatie van Onsz Restaurant biedt ook vele mogelijkheden voor bruiloften, vergaderingen, van vrijgezellenfeesten tot verjaardagen of exclusief dineren in jouw eigen dinerkamer.

Er is dus van alles mogelijk bij Onsz Restaurant, hieronder vind je een kleine greep uit de mogelijkheden.

  • Feesten en partijen, zoals; bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en gouden bruiloften
  • Diners: Voor een speciale gelegenheid of zomaar gezellig met vrienden. Binnen no-time regelt Riddershoeve een prachtig menu met een persoonlijke noot op de menukaartjes.
  • High tea: 4-gangen high tea waarbij je van allerlei heerlijkheden kunt genieten.
  • Kookstudio: Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor een gezelschap van minimaal 10 personen. Onsz Restaurant zorgt voor het menu en een kok die jullie tijdens deze culinaire avond begeleid.
  • Vergaderingen: Door de verschillende zalen kan Onsz Restaurant voor allerlei gezelschappen een passende ruimte bieden, zodat het je en jouw gasten aan niets ontbreekt. Beamer, scherm en flipover aanwezig.
  • Private dining: Iets te vieren, een romantisch diner voor twee of juist gezellig met de familie in een aparte ruimte willen genieten van een diner? Onsz Restaurant zorgt ervoor!
  • Catering: Van feesten aan huis tot de opening van je bedrijf, Onsz Restaurant zorgt dat er met al je wensen rekening gehouden wordt. Mogelijk met of zonder personeel.
  • Condoleances: Afscheid nemen zoals je dat wil, dat is bij ons mogelijk, ook met viering of dienst in onze zaak. Zelfs de avond voor de begrafenis of crematie. Een bijeenkomst behoort tot de mogelijkheden. Klein of groot. Ingetogen of uitbundig. Van koffie met een broodje tot een waardige afscheidsborrel of zelfs een diner.
  • Parkeren: Er is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Sfeerimpressie

RiddershoeveRiddershoeveRiddershoeveRiddershoeveRiddershoeveRiddershoeve

Locatie