Theaters Tilburg

theaters tilburg

Theaters Tilburg

Theaters Tilburg bestaat uit de schouwburg, concertzaal, studio en restaurant Lucebert.. Eén culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten. Theaters Tilburg is een open huis voor alle inwoners van Tilburg en omgeving en biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen.

De eigen programmering bestaat uit ruim 350 voorstellingen en concerten. Van cabaret tot klassieke muziek. Van musical tot dans. Voor jong en oud. En voor iedere portemonnee. Daarnaast is Theaters Tilburg een welkom huis voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio.

Meer info en kaarten reserveren?

Bestellen van (e-)tickets doe je eenvoudig op de website van Theaters Tilburg. Met jouw e-mailadres en wachtwoord kunt je jouw eigen zitplaatsen in de zaal kiezen, jouw bestellingen terugzien en jouw profiel wijzigen. Natuurlijk kun je ook terecht bij de balie van InfoService & Tickets, telefonisch bereikbaar via 013 543 22 20. Naast de reguliere openingstijden is de balie van InfoService & Tickets tevens geopend vanaf 18:00 uur tot aanvang van de voorstelling bij avondvoorstellingen én bij zondagmatinees vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling.

Locatie