TIEN

tien
Nieuwlandstraat 55
5038SM  Tilburg

info@tientilburg.nl

TIEN

FASHION & FURNITURE

Bij TIEN kun je je laten inspireren door vernieuwende en creatieve producten op het gebied van Fashion, Food & Furniture. Je vindt er bijzondere nieuwe merken, kleding, planten, meubeltjes en accessoires. Naast een aantal bekende merken biedt deze winkel ruimte voor opkomende merken en jong talent om hun werk te etaleren en te verkopen in een stijlvolle setting.

IMG_0811

Het assortiment in de winkel wordt met liefde uitgezocht. Geen inkoop van bulkformaat, maar unieke producten met een verhaal. De inrichting van de winkel wisselt voortdurend en het is altijd weer een verassing wat er in de winkel te zien is.

FOOD

Ook voor een lekkere lunch of een goede kop koffie kun je bij TIEN terecht. Aan de voorkant van de winkel vind je een gezellige koffiehoek waar je elkaar ontmoet, een koffietje drinkt of geniet van iets lekkers. Ze serveren sandwiches, salades en heerlijke taartjes. Ook voor de lekkerste slowjuice-sapjes kun je bij hen terecht. Doordat ze werken met lokale ondernemers en eerlijke producten, zal de kaart in het eet- en drinkgedeelte constant wisselen. Geen tijd om het hier op te eten? Alles kan ook to-go.

IMG_1117

Dus ben je op zoek naar een nieuwe garderobe, sieraden en/of woonaccessoires, en wil je deze uitzoeken onder het genot van een drankje en een hapje? Ga dan snel een kijkje nemen bij TIEN in de Nieuwlandstraat!

SUNDAYS ARE FOR SHOPPING

Daarom is TIEN vanaf 3 april 2016 iedere zondag geopend. Dat betekent dus zes dagen per week shoppen, koffietjes drinken, tosti’s eten, theedrinken en vooral veel genieten!

TIEN

Nog meer weten?

Voor meer informatie ga naar de website van TIENhet blog of de instagram voor de leukste en interessantste nieuwtjes.

Hopelijk tot snel bij TIEN!

download5

Locatie