Tilburg te Water

Tilburg te Water

Tilburg te Water

Tilburg te Water in de Piushaven wil iedereen laten genieten van het verrassende Tilburgse water! De vloot open-rondvaartscheepjes van Tilburg te Water biedt mogelijkheden voor vaartochten voor grote en kleine besloten groepen… voor bijvoorbeeld een familiefeest, vriendenvaart, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Bootje huren

Tilburg te Water verhuurt ook een ponton waarop bijvoorbeeld een exclusief eilanddiner midden in de haven kan worden georganiseerd voor groepen tot ongeveer 50 personen. Voor wie niet gelijk een hele boot wil afhuren is het mogelijk om per persoon in te schrijven voor allerlei themavaarten, waarvoor we samenwerken met uiteenlopende partners.

Er zijn bijvoorbeeld vaartochten met een natuur- of stadsgids, een vaartocht gecombineerd met schaapjes-drijven in Moerenburg of vaarten in samenwerking met de horeca aan de Piushaven zoals Tapasvaartocht, Bikken aan boord ontbijtvaart, Villa’s Healthy Picknick en de Visserij Maritiem…. tot zelfs varen met een pizza-oven of een Perzisch buffet aan boord óf een overheerlijk varend driegangendiner met een kookboot langszij van EethuisTwintig.

Zelf het water op kan ook! Huur een roeiboot of kano, dat kost behalve een zacht huurprijsje alleen wat spierkracht! Tilburg te Water geeft tien keer per jaar een sociale korting aan groepen met weinig budget.

Locatie