Tuinhuis Culinair

tuinhuis culinair
Westermarkt 5
5042MC  Tilburg
013-4634868

info@tuinhuisculinair.nl

Tuinhuis Culinair

Tuinhuis Culinair is gevestigd op de hoek van de Westermarkt (naast de Rabobank) met een ingang zowel aan de Westermarkt als aan de Statenlaan en ligt ook op een steenworp afstand van de Reeshof. 

Tuinhuis Culinair laat zich het beste omschrijven als een multifunctioneel bedrijf wat zich uit in ontbijt, lunch, brunch en feesten en partijen. Tuinhuis Culinair telt in het restaurant ongeveer 90 zitplaatsen en in de zomer 80 zitplaatsen op het zonnige terras.

‘Uit’ lunchen

Vanaf 1 januari 2017 is het Tuinhuis alleen nog overdag geopend. De lunch zal onveranderd (goed) blijven en zelfs uitgebreid worden met een special bites kaart. Lekker luxe ‘uit’ lunchen met een steak tartaar of de befaamde tonijn – coquille met een heerlijk glas wijn.

Werken met verse ingrediënten

Tuinhuis Culinair onderscheid zich in de markt door een goede prijs hoge kwaliteit te garanderen. Vanuit de keuken staan Ruben en zijn team garant voor de hoge kwaliteit voor de inwendige mens. Alles wordt nog volgens traditionele bereidingswijze klaargemaakt. Dat wil dus zeggen, koken vanuit de basis met verse ingrediënten verse en huisgemaakte soepen, sauzen, dressings, marinades en desserts.

Dat betekent dat Tuinhuis Culinair dus ook alleen maar samenwerkt met leveranciers die dagelijks vers kunnen leveren om de kwaliteit te waarborgen. De bediening neemt Sandra voor haar rekening, samen met haar medewerkers zorgt zij voor een snelle en goede service.

Tuinhuis

Menukaart S I M P L E

Ben jij benieuwd naar de menukaart? Neem dan hieronder eens een kijkje! Laat je lekker verwennen, wandel kris kras door de kaart en kies gewoon willekeurig waar je zin in hebt. Geen standaard voor-, hoofd- of nagerecht maar alleen maar heerlijke (tussen) gerechten variërend van koud, warm, vis, vlees, vegetarisch tot zoet.

Kortom Ruben en Sandra bieden je, samen met hun medewerkers, alle ingrediënten voor een geslaagde borrel, lunch of een feestje. Al datgene wat je hoeft te doen is het een keer uitproberen. Eenmaal geweest en je bent verkocht!

Tuinhuis Culinair

Tuinhuis Culinair

High Tea

De klapper tijdens de lunch / brunch bij Tuinhuis Culinair. Dit is een sensatie en belevenis op zich! Zowel de zoetekauw als de liefhebber van hartige gerechten komt hiermee aan zijn trekken. We vullen een etagere met diverse kleine luxe sandwiches, te weten: Club sandwich- ‘tuinhuis’, huisgemaakte tonijnsalade met zongedroogde tomaten en gerookte kip met pesto.

We gaan verder met een glaasje Chinese tomatensoep, een Italiaanse crostini met geitenkaas en truffelsalami, Crostini met huisgemaakte tomatensalsa. Een bonbon van carpaccio met filet american en truffelmayonaise. ‘N glaasje met Chinese kip-sesamsalade en kreeftenmousse met gerookte zalm.

We vervolgen onze wandeling langs een palet van diverse zoete heerlijkheden. Hier laten we je kennis maken met onze patisserie specialiteiten. De huisgemaakte kruimel appeltaart, brownie en progesgebak kunnen hierop natuurlijk niet ontbreken. Maar dit is nog niet alles, tiramisu van Nutella met ’n muffin en karamel, versfruit met clotted cream en natuurlijk mogen onze bonbons van Pattisier Albert niet ontbreken.

Dit alles serveren wij onbeperkt met ons verfijnde theeconcept van ‘Thiemen thee’ of een versgezet kopje Fair Trade espresso koffie, e Voila…………
Wil jij een feestelijk tintje geven aan jouw High Tea? Reserveer dan een ‘de luxe’ High Tea met een glaasje prosecco en verse jus d ’orange.

Tuinhuis Culinair

Locatie