Vers Friethuys Perron 3

Vers Friethuys Perron 3
Ketelhavenplein 45
5045 NE  TIlburg
0132070011

info@perron3-reeshof.nl

Vers Friethuys Perron 3

Vers Friethuys Perron 3 bevinden zich aan het Reeshof station in Tilburg. Perron 3 heeft een brede menu kaart en genoeg zitplaatsen voor iedereen! In de zomer kun je ook genieten van het zonnetje buiten op het terras.

Over Vers Friethuys Perron 3

Perron 3 is een zaak waarin een combinatie wordt gemaakt van een cafetaria en een brasserie. Een cafetaria met verse friet, goede ambachtelijke snacks en verse sauzen uit eigen keuken. Een brasserie waarin heerlijke verse maaltijden, broodjes en friet geserveerd worden. Dit alles in een warme huiselijke sfeer, waar veel aandacht is voor kwaliteit en service. Ook treinreizigers willen ze het zo goed mogelijk naar de zin maken. Je kunt bij Perron 3 terecht voor een heerlijke kop verse Italiaanse koffie en een vers belegd broodje. Dit alles kun je natuurlijk ook meenemen, ideaal dus!

De zaak

Het Vers friethuys heeft een unieke ambachtelijk, industrieel  interieur met krijt creaties aan de muren en stoere houten tafels met leren banken. Op deze manier creëren ze een huiselijke en gezellige plek om een van de lekkere ver belegde broodjes, maaltijdsalades of verse friet te eten. Kom dus gezellig langs en schuif aan in het restaurant!

Perronfotos

Locatie