Winkelcentrum Wagnerplein

winkelcentrumwagnerplein_logo_181208.jpg

Winkelcentrum Wagnerplein

Sfeerplaat wagnerplein

Het winkelcentrum Wagnerplein is een zeer compleet overdekt winkelcentrum centraal gelegen in Tilburg Noord. In het winkelcentrum zijn meer dan 40 zaken gevestigd die je een compleet assortiment aan producten kunnen bieden. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met alle soorten van vervoer en biedt nog de mogelijkheid tot gratis parkeren!

Als je op jouw gemak door het winkelcentrum loopt, zie je dat er uitgebreid aan de inwendige mens is gedacht. Er zijn maar liefst drie grote supermarkten, twee slagers, twee (banket)bakkers, een vishandel, een kaasspeciaalzaak, een Chinees restaurant en een fraaie zaak in groente en fruit.

Daarnaast tref je in het Wagnerplein een zeer breed assortiment damesmode aan zowel voor de tiener als voor de oudere dame. Ook zijn er twee drogisterijen/parfumeriezaken, twee opticiens, twee reisbureaus, twee CD-zaken, twee bloemenzaken en voor jouw lectuur kun je ook op meerdere plaatsen terecht. Kom je geld tekort dan zal de aanwezige bank of het postkantoor je graag verder helpen.

Voor een leuk cadeautje of attentie kun je ook in dit winkelcentrum terecht, alsmede voor een prachtig sieraad bij de aanwezige juwelier. Verder tref je er nog een vestiging aan van Euroland, een sleutelmaker, een slijterij, een fotozaak, een speelgoedzaak, en ook jouw huisdier komt in de dierenspeciaalzaak gevestigd in het Wagnerplein niets tekort.

Om na een rondgang even uit te rusten nodigen wij je van harte uit plaats te nemen in een van de horeca gelegenheden of op het terras, zodat je kunt genieten van de gezellige sfeer die het Wagnerplein je graag biedt.

Om aan de hoge eisen van onze bezoekers te kunnen voldoen is het Wagnerplein niet alleen een gezellig en verzorgd centrum, maar ook een veilig centrum, waar de gehele dag een bewakingsdienst aanwezig is. Op zaterdagmiddagen of op een koopzondag tref je verder in het Wagnerplein regelmatig vrolijke muzikanten of artiesten aan die zo’n bezoek nog gezelliger maken.

Openingstijden:
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur

De supermarkten zijn doordeweeks uiterlijk tot 21.00 uur open, op zaterdag tot 20.00 uur en op zondag tot 18.00 uur. Ook zijn er versspecialisten die ´s morgens al eerder geopend zijn.

Graag tot ziens op Winkelcentrum Wagnerplein!

Locatie