WonenBreburg

J. van Oisterwijkstraat 35
5041 AB  Tilburg
0900-0209

info@wonenbreburg.nl

WonenBreburg

WonenBreburg zorgt voor huisvesting in de steden Breda en Tilburg en het gebied ertussen: Breburg. Wij bieden op korte en lange termijn zekerheid in wonen en werken voor tevreden klanten in prettige woonomgevingen.

Over WonenBreburg

Onze woningcorporatie heeft sociale huurwoningen, huurwoningen in de vrije sector, (sociale) koopwoningen en bedrijfsruimtes. We hebben een sterke vastgoedportefeuille met een hoogwaardige kwaliteit. Naast het verhuren en verkopen van woningen, zetten we ons maatschappelijk in en besteden we bijzondere aandacht aan het huisvesten van mensen die dat moeilijker op eigen kracht kunnen. Dit zijn onder andere mensen met een laag inkomen, dak- en thuislozen of mensen met een maatschappelijke, fysieke of verstandelijke beperking. Ook studenten en senioren krijgen van ons speciale aandacht. Kijk bijvoorbeeld naar onze projecten PAX en De Nieuwe Heikant.

WonenBreburg doet meer

We maken ons in de buurten en wijken waar onze woningen liggen sterk voor de wijk en de sociale ontwikkeling van de bewoners. In sommige gevallen door groot onderhoud aan woningen en wijken, in andere gevallen door bijvoorbeeld computerles in het buurthuis te organiseren voor ouderen. Veelal beslissen de bewoners met ons mee over zaken die aangepakt worden.

Zo vindt u WonenBreburg

U kunt WonenBreburg ook telefonisch bereiken of breng een bezoek aan de woonwinkel in Tilburg. Bekijk voor u langs komt eerst onze openingstijden. Komt u met de auto? Parkeer dan gratis bij de woonwinkels. Daarnaast komt u in de wijk regelmatig uw huismeester tegen. U kunt hem of haar natuurlijk ook altijd aanspreken.

Wij zijn telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 17.00 uur op 0900-0209 (50 ct/gesprek)

Locatie