WOOD Gastropub

WOOD Gastropub
Vrijthof 18
5081 CA  Hilvarenbeek
013-5053554

info@wood-gastropub.nl

WOOD Gastropub

Bij WOOD Gastropub vind je bijzondere gerechten zonder heisa en pretenties. Het is dé eigentijdse ontmoetingsplek van Hilvarenbeek waar ze houden van écht eten. Écht eten geïnspireerd op de seizoenen en met zorg geselecteerd. Zo hebben de tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Dit is voor hen geen kwestie van culinaire mode. Op deze manier nemen zij hun verantwoordelijkheid naar de mensen en de natuur om hen heen. Ze zijn in staat gasten te verrassen en verbazen met creatieve en nostalgische gerechten met een eindeloze verscheidenheid aan smaken en structuren.

WOOD Gastopub wil niet alleen een andere beleving geven aan eten, ook streven zij er naar om hun tomeloze enthousiasme en onbeteugelde ambities uit te dragen. Ze creëren een plek waar eten op niveau feilloos samengaat met een gemoedelijke, informele sfeer en warme gastvrijheid. Ze zijn een plek om je thuis te voelen, te genieten en te ontmoeten. Zowel overdag als ’s avonds is het goed toeven.

Jong bedrijf

WOOD Gastropub is een jong bedrijf met jonge en ambitieuze mensen aan het roer. Geen dag is hetzelfde, maar gelukkig zijn de collega’s dat wel. Teamwork is de brandstof waarmee gewone mensen ongewone resultaten bereiken. Zonder deze brandstof zou WOOD WOOD niet zijn. De mensen zijn de drijvende kracht achter de zaak. Plezier in het werk en de kans om te groeien staan daarbij voorop. De gasten van WOOD Gastopub krijgen een totaalbeleving. Culinair én gemoedelijk.

Locatie