W&R Etiketten

wr
Polluxstraat 15
5047RA  Tilburg
013-5712345

info@wr-etiketten.nl

W&R Etiketten

W&R Etiketten is een moderne drukkerij die gespecialiseerd is in de productie van blanco en bedrukte etiketten in alle soorten en maten. Ook als het gaat om afwijkende vormen of extreme toepassingen helpen wij u graag. Daarnaast leveren wij apparatuur om de etiketten optimaal te verwerken, zoals printers, transferlinten, labelsoftware en rewinders. Talloze grote en kleine organisaties uit diverse branches zijn inmiddels klant bij ons. Zij zijn tevreden over onze professionele aanpak en weten dat ze met ons zorgeloos zaken kunnen doen.

Visie en missie

De visie van W&R Etiketten is helder. Een etiket is voor uw bedrijf een communicatiemiddel en wij zijn een schakel in het communicatietraject. Als een echte partner voelen we ons dan ook medeverantwoordelijk voor uw succes en doen we er alles aan om dat succes te behalen. In onze bedrijfsvoering staat uw wens centraal. Onze organisatie is zo ingericht dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij onze missie zo goed mogelijk waarmaken: zorgen dat u tevreden bent over onze producten, diensten en service.

Diensten 

Wij produceren logistieke etiketten en productetiketten in alle soorten en maten. Zowel in kleine als grote oplages. Van een eenvoudige, blanco papieren sticker tot een complex label in zeven kleuren met een synthetische toplaag en bedrukking op de lijmzijde. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij luisteren naar uw wensen en bieden u de ideale oplossing.

Wilt u etiketten met een bijzondere functie of met een speciale afwerking? Geef ons uw wensen en eisen door en wij zorgen ervoor!

Wij denken graag met u mee. Daarom zijn we u van dienst met een totaalservice voor het hele etikettentraject, van idee tot eindproduct. Ons uitgebreide assortiment labelprinters, inclusief toebehoren zoals software, rewinders, transferlinten en dispensers, helpt u verder. Kwaliteit en gebruiksgemak zijn de uitgangspunten van ons onafhankelijke, deskundige advies.

Wij gaan graag nóg een stap verder voor u. Naast etiketten en toebehoren kunt u daarom ook bij ons terecht voor verschillende diensten die bij het produceren en verwerken van etiketten komen kijken. Zo bieden wij u een totaaloplossing en hebt u één partner die alles voor u regelt: W&R Etiketten.

De markten waarin wij opereren

Wij produceren etiketten voor grote en kleine organisaties uit alle mogelijke branches, zoals food, non-food, groothandel, logistiek en industrie. Helemaal volgens de specifieke eisen van elke branche. Voor elke toepassing hebben wij een geschikt product. Hebt u speciale wensen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Profiteer ook van onze innovatieve denkwijze en flexibiliteit!

Locatie