Zorba Food, Drinks & More

Zorba
St. Josephstraat 138
5017 GL  Tilburg
013-2077080

reserveren@zorbatilburg.nl

Zorba Food, Drinks & More

Sinds februari 2019 heeft Zorba Food, Drinks & More haar deuren geopend van ons nieuw restaurant. Waarschijnlijk komt de naam je bekend voor: inderdaad, dit restaurant is de opvolger van ‘Zorba de Griek’ aan de Heuvelring in Tilburg.

Het concept onderscheidt zich van vele andere Griekse restaurants. Ze streven ernaar om gasten te laten genieten van een ‘tijdloos Griekenland’ met een moderne twist. Dit beleef je direct bij binnenkomst. Het moderne interieur, de authentieke Griekse smaken en de zorgvuldig uitgekozen wijnen maken de beleving compleet. Natuurlijk hoeven we niet te spreken over de Griekse gastvrijheid!

Symposiumzaal

Naast het restaurant op de begane grond beschikken ze over een prachtige ruimte op de eerste etage: de Symposiumzaal. Deze ruimte is beschikbaar voor bedrijven en particulieren voor zakelijke en informele gelegenheden. Denk hierbij aan een uitgebreid diner of lunch, een gezellige borrel, vergaderingen, lezingen en workshops. Het doel is om iedere gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen en eventueel ‘mee te nemen’ op een culinaire rondreis door Griekenland.

 

Locatie