Fotoboek - BOB Kerstborrel 2016

BOB-Kerstborrel-Willem-II-0002
Waar:Koning Willem II Stadion

Maandag 19 december vond voor de derde keer de BOB Kerstborrel plaats in het Willem II Stadion in samenwerking met Bonheur Horeca Groep. Bezoekers werden verrast met een hapje en drankje en kregen een demonstratie van de jeugdploeg van Willem II terwijl ze via het veld naar binnen liepen.

De middag startte met een inspirerende BOB Masterclass van Guidy Thys. Hij legde de 300 gasten uit hoe je als ondernemer het verschil maakt door anders te denken. Na de masterclass voegden de masterclass bezoekers zich bij de 450 BOB Kerstborrel bezoekers en kreeg iedereen namens Bonheur een bruisend welkomstdrankje. Onder het genot van een heerlijk drie-gangen walkingdinner kon men de hele avond nieuwe contacten opdoen en bijpraten met bekenden. Ook werden er door Willem II nog rondleidingen verzorgd door het stadion en zag men onder andere de kleedkamers, fitnessruimte en perskamer. Een heuse pop-up casino werd naar binnen gedragen zodat bezoekers een gokje konden wagen en spelers van Willem II waren aanwezig voor een meet & greet. Er werd nog gezellig na-genetwerkt tijdens de afterparty in ’t Paleis. Kortom: een topmiddag -en avond met dank aan alle aanwezigen en sponsoren. Op donderdag 19 januari is de eerste BOB Masterclass en BOB Borrel van het jaar in Oisterwijk bij Tiliander. Aanmelden is al mogelijk.

Over Regio Business: Regio Business is een professionele netwerkorganisatie die zich richt op actieve ondernemers, managers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen in Noordoost-, Midden- en West-Brabant. Door het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk bereik je sneller en effectiever je doel: succesvol ondernemen. Regio Business helpt je dit doel te bereiken met het 3D Business concept: offline met drie regionale zakenmagazines, face-2-face via BOB Events en online met het Business platform.