Stadstuinderij Piushaven

Stadstuinderij Piushaven

StadsTuinderij Piushaven, een groene oase in hartje Tilburg StadsTuinderij Piushaven is een collectieve tuin in hartje Tilburg waar 80 vrijwilligers en een aantal deelnemers aan trajecten onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen. Er wonen ook bijen, varkens en …

Stadstuinderij Piushaven

StadsTuinderij Piushaven, een groene oase in hartje Tilburg

StadsTuinderij Piushaven is een collectieve tuin in hartje Tilburg waar 80 vrijwilligers en een aantal deelnemers aan trajecten onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen. Er wonen ook bijen, varkens en kippen.

In de winkel worden groenten, bloemen, zaden, kruiden en eieren van de StadsTuinderij verkocht, en ook streekproducten van o.a. Stadsimkerij Beezzzz.

De tuin is een project van stichting Het Werkt waar mensen van verschillende komaf elkaar inspireren, zich in een natuurlijke omgeving kunnen ontwikkelen en samen waardevolle activiteiten ondernemen. De StadsTuinderij Piushaven is een pilotproject, gestart in 2014 en verblijft tot eind 2020 op de huidige locatie in de Piushaven.