013 brengt Allah-Las en Jacco Gardner naar Natuurtheater Oisterwijk

013 is aan het verbouwen, maar dat houdt de Tilburgse poptempel niet tegen om geen artiesten te boeken. Voor de shows in juli, augustus en september wijkt 013 uit naar locaties in de stad, zoals Café Extase of Little Devil. Voor de hele fijne co-headline show van Allah-Las en het Nederlandse psychedelica wonder Jacco Gardner wijkt het poppodium iets verder uit: naar het fabelachtige Natuurtheater in Oisterwijk. Tickets voor de show op 25 augustus kosten €18 (excl. servicekosten). De voorverkoop begint op zaterdag 11 juli.

Met het wegvallen van Stage01 (de kleinste zaal van 013 gaat op in de Jupiler Zaal), gaat 013 voor bands van dat kaliber de stad in. Op deze manier wil het poppodium Tilburg levendiger maken en artiesten en bezoekers nieuwe ervaringen laten delen. Er waren al shows geboekt in Little Devil en Café Extase, maar nu wijkt het podium ook uit naar iets buiten de stad. Met goede reden: daar ligt het schitterende Natuurtheater Oisterwijk.

Openluchttheater-Oisterwijk-BR-1099-crop

Psychedelische indiepackage

In dat fabelachtige Natuurtheater presenteert 013 een psychedelische indiepackage. Het Nederlandse psych-wonder Jacco Gardner maakte al goede naam met zijn debuutalbum ‘Cabinet Of Curiosities’, maar ook zijn dit jaar verschenen opvolger ‘Hypnophobia’ krijgt louter positieve recensies. Het Amerikaanse Allah-Las is het beste te beschrijven als een muzikale ode aan de jaren 60. De band weet het tijdperk perfect te ontleden en het beste van bands als The Ventures, The Byrds en The Kinks samen te voegen in een eigen sound. Heel minutieus, heel precies, met haast nerdy kennis van zaken. Het levert een erg fris geluid op. Het Nederlandse Eerie Wanda opent de avond.

Allah-Las + Jacco Gardner in Natuurtheater Oisterwijk + Eerie Wanda
Dinsdag 25 augustus 2015 | aanvang 19:30 | zaal open 19:00
Tickets € 18 (excl. servicekosten) | Natuurtheater Oisterwijk | Voorverkoop vanaf zaterdag 11 juli
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl