Nieuws

013 mondkapjes
Let op! Dit artikel is al 138 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Poppodium 013 maakt 400 mondkapjes van merchandise (die je dit weekend gratis af kunt halen)

Wat doe je als je nog dozen vol merchandise hebt staan maar er geen concerten zijn? Wanneer je merchandise voor festivals als WOO HAH en Roadburn hebt besteld, maar deze festivals niet doorgaan? Dan word je creatief! Zo ook Poppodium 013. Ze hebben van hun merchandise mondkapjes gemaakt en deze kun je zaterdagmiddag gratis ophalen. 

Foto: Malou Franken

Bij het project zijn veel medewerkers en vrijwilligers van de poptempel van Tilburg betrokken. Tientallen dozen met merchandise werden uit het magazijn getrokken en handmatig getransformeerd tot verschillende 013 mondkapjes. Avondenlang werd in de grote zaal van 013 aan verschillende tafels met naaimachines gewerkt om het project af te ronden. Uiteraard op anderhalve meter afstand. Het resultaat: 400 verschillende en tevens unieke 013 mondkapjes.

013 mondkapjes gratis af te halen

Juist de sector waarin Poppodium 013 zich bevindt, is een sector die momenteel gigantisch hard wordt getroffen door het coronavirus. Het siert ze dan ook dat ze de mondkapjes gratis aanbieden. Wil jij zo’n mondkapje? Om te gebruiken in het openbaar vervoer of als collectors-item? Je kunt de mondkapjes zaterdagmiddag tussen 14:00 – 17:00 uur komen ophalen bij de Boxoffice van Poppodium 013.

Reageer op dit bericht