Nieuws

Nieuwe namen voor Koningsfestival Jus d'Orange
Let op! Dit artikel is al 443 dagen oud en wellicht niet meer relevant

013 treedt naar buiten met koningsfestival Jus d’Orange

Vers van de pers! 013 presenteert: Jus d’Orange. Een bijzonder fris koningsfestival voor iedereen rondom haar eigen paleis aan de Veemarktstraat. Met meer dan 20 liveacts & DJs verdeeld over drie unieke buitenpodia, zijn bezoekers op Jus d’Orange tussen 14:00 uur en 01:00 uur de koning te rijk. Het mooiste van alles is dat Jus d’Orange voor iedereen gratis toegankelijk is!

Koningsfestival Jus d’Orange

Het idee om een buitenfestival te organiseren ontstond direct na de aankondiging dat het koningspaar dit jaar Koningsdag in Tilburg viert. Een bijzondere gebeurtenis waar 013, als één van de vooraanstaande cultuurinstellingen van Tilburg, dan ook graag een muzikale bijdrage aan wil leveren. Het gratis karakter, drie bijzondere podia met ieder een eigen muziekgenre en een kwalitatief sterk programma, maken van Jus d’Orange dan ook echt een festival voor iedere Tilburger.

Daarnaast laten de verschillende podia de wendbaarheid van 013 zien. Zo komt er bijvoorbeeld een hiphoppodium bovenop (!) de Boxoffice en wordt het Loadingdock een keer niet gebruikt voor het inladen van gitaren en drumstellen van grote artiesten, maar kunnen bezoekers hier eenmalig ‘troonraven’ op heerlijke house & techno. Zo krijgen bezoekers een uniek inkijkje in 013.Tot slot wordt ook de kenmerkende etalageruit eenmalig gebruikt als podium, maar de muzikale invulling hiervan blijft voorlopig nog even geheim. Vaststaat dat het sappig wordt!

Meer informatie

Jus d’Orange start om 14:00 uur en gaat door tot 01:00 uur. Benieuwd welke artiesten en DJs komen optreden? Bekijk dan het Facebookevenement of www.013.nl.

  • Jus d’Orange
  • Donderdag 27 april 2017 | aanvang 14:00 | einde 01:00
  • Gratis toegankelijk | 013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht