Nieuws

Leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 19 dagen oud en wellicht niet meer relevant

(0)13 werkgevers in de regio met gave openstaande vacatures

Op zoek naar een leuke baan in de regio Tilburg? Lees dan snel verder! We zetten de leukste vacatures bij gave Tilburgse bedrijven voor je op een rijtje. 

Uitgelichte werkgevers

#1: Klundert Music

Heb jij twee rechterhanden en ben je een technische duizendpoot die het leuk vindt om met muziekinstrumenten en AV-apparatuur te werken? Dan is Klundert Music op zoek naar jou. Voor de muziekwinkel en audiovisuele afdeling zijn ze namelijk op zoek naar een reparatietechnicus/monteur. Iets voor jou?

#2: MExT

Wil jij een bruto salaris van €12,- verdienen, saleservaring op doen en op termijn een vast contract bemachtigen? Dan is een baan bij MExT misschien wel iets voor jou. Wat je gaat doen? Telefonisch contact zoeken met klanten en prospects om de agenda’s van je collega’s in de buitendienst te vullen. Heb jij overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, lef en ben je positief en klantgericht?

#3: Heuvel15

Café- en Wijnbar Heuvel15 aan de Korte Heuvel is op zoek naar een fulltime bedrijfsleid(st)er. Lijkt het jou leuk om dit gezellige borrelcafé aan de Korte Heuvel aan te sturen? Lijkt het je leuk om in een gezellig team de gasten in de watten te leggen en heb je een passie voor de horeca? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou.

PS. Heuvel15 (en Café de Slijterij dat van dezelfde eigenaar is) is ook nog op zoek naar parttime horecatoppers!

Meer gave vacatures

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: