Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 217 dagen oud en wellicht niet meer relevant

(0)13 werkgevers in de regio met hele leuke openstaande vacatures

De meivakantie is aangebroken. Wellicht heb je daardoor wat extra vrije tijd. Mooie kans om je te oriënteren op je eerste of vervolgstap in je carrière. Ben jij op zoek naar een nieuwe job? We hebben de leukste vacatures weer voor je op een rijtje gezet. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij Heskon

Heskon is een prachtig Tilburgs bedrijf dat is gespecialiseerd in het reviseren van accu’s van met name elektrische fietsen. Het bedrijf groeit gigantisch hard en wil daarom zo snel mogelijk tientallen nieuwe medewerk(st)ers aannemen. Extra fijn: bij Heskon hanteren ze geen sollicitatieprocedure. Als jij graag werkt, de Nederlandse taal vaardig bent (in verband met trainingen) en je handig bent met je handen, ben je welkom. Je hebt geen diploma’s nodig: ze leren je de kneepjes van het vak helemaal zelf. Ze hebben zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Werken als marketeer bij GroenRijk

Wellicht ken je GroenRijk Tilburg al van het prachtige tuincentrum in Tilburg Noord. Maar wist je dat ze de afgelopen jaren (en zeker tijdens de lockdown) zich ook zijn gaan focussen op online? Zo heeft GroenRijk Tilburg meerdere webshops met daarop prachtige producten die in heel het land worden afgenomen. Ter versterking van het online team zijn ze dan ook op zoek naar een SEO/Data-marketeer voor 24 tot 32 uur per week.

Werken bij MExT

Ook MExT heeft het druk en is daarom op zoek naar meerdere collega’s. Zo zijn ze het callcentre flink aan het uitbreiden. Jij kan hier onderdeel van uitmaken. Als callcentre medewerk(st)er krijg je een goede sales- en productopleiding, heb je een zelfstandige job binnen een leuk team en kun je maandelijks tot meer dan €2.000,- per maand verdienen. Ook werk je iedere vrijdag tot 14:30 uur en heb je dus een extra lang weekend.

Werken als logistiek medewerk(st)er bij DMG

De Mandemakers Groep is op zoek naar logistieke medewerk(st)ers. Lijkt het jou leuk om in een leuk team te werken, direct een vast contract te krijgen en te genieten van goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden? Dan is deze job misschien wel iets voor jou. Heb jij ervaring als magazijnmedewerk(st)er en kun je minimaal 32 tot 40 uur per week werken? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou!

Meer leuke vacatures in de regio

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: