Nieuws

bedrijven in regio tilburg
Let op! Dit artikel is al 71 dagen oud en wellicht niet meer relevant

(0)13 x toffe bedrijven in regio Tilburg & bijbehorende vacatures

Heb je momenteel geen werk? Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of studeer je binnenkort af en wil je graag zo snel mogelijk aan het werk? Ondanks de coronacrisis zijn er nog genoeg bedrijven in regio Tilburg waar ze om jou staan te springen. Wij zetten (0)13 van deze bedrijven, plus bijbehorende vacature(s), voor je op een rijtje.

Staat jouw ideale baan er niet bij? Vergeet dan niet onze vacaturebank te checken. Hier vind je veel meer vacatures in de regio.

Werken bij DMG

Op een steenworp afstand van Tilburg vind je De Mandemakers Groep (DMG). Momenteel zijn ze met name op zoek naar personeel voor het magazijn en transport. Voordelen van werken bij DMG zijn met name de fijne arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je, na een korte proeftijd, direct een vast contract, worden je overuren tegen 150% uitbetaald en ontvang je korting op veel producten.

  • Benieuwd naar de verschillende functies? Bekijk even deze link.

Andere toffe bedrijven & vacatures

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht