Nieuws

shoco
Let op! Dit artikel is al 292 dagen oud en wellicht niet meer relevant

10 x waarom je een cocktail bij Shoco niet mag overslaan

Cocktails, shots en fingerfood. Wie houdt er niet van?! Bij cocktailbar Shoco, de nieuwe eyecatcher op de Korte Heuvel, vind je het allemaal. Een gaaf interieur, borrelen met een hapje of de avond afsluiten. Ik ging een kijkje nemen en zet voor jou 10 redenen op een rij waarom je de nieuwste cocktailbar van Tilburg op je to-do lijstje moet zetten.

Foto’s en tekst door: OAK Food

#1: Oosters en Zuid-Amerikaans Barfood

Shoco is meer dan alleen drank. Ook voor heerlijke barbites kun je er terecht. Denk je dan gelijk aan de standaard bitterbal? Think again! Sushi, yakitori, bao buns en mini-taco’s met Oosterse en Zuid-Amerikaanse invloeden vind je terug op de kaart.

#2: Hoogwaardig interieur

Van het interieur van de vorige eigenaar is niets meer overgebleven, zelfs het dak is verhoogd! Een combinatie van hout, ijzer elementen en fluweel. Hoogwaardig maar toch ook weer stoer. De mega grote afbeelding die achter de bar hangt, maakt het geheel helemaal af.

#3: Signature cocktails

Met meer dan 35 cocktails en 6 tot 8 nieuwe wisselende cocktails per maand, raak je bij Shoco niet uitgedronken. De Patron cocktail en de Shoco Sensation zijn twee signature cocktails die zeker in dit rijtje thuishoren. Alleen voor deze twee cocktails zou je de zaak eens moeten bezoeken.

#4: Service en presentatie

Hart voor de zaak, maar vooral uitstekende service vindt Shoco belangrijk. Beleving staat dan ook centraal. Dat doen ze niet alleen door een mooi interieur, lekkere cocktails en goed eten. Ook service, presentatie van de cocktails en verschillende showelementen dragen bij aan een topavond Shoco.

#5: De vooravond

Shoco wil graag het ‘gat’ opvangen van de vooravond. Geen idee waar je na het eten en voor het stappen naar toe moet? Daar is Shoco perfect voor!

#6: Het nachtleven

Maar ook het nachtleven is hier bruisend. ’s Nachts gaat de muziek harder en klinkt de 70’s, 80’s en 90’s disco muziek hier tot in de late uurtjes.

#7: Donderdagavond actie

Shoco wil graag een breed publiek van dienst zijn. Van de wat ‘oudere’ doelgroep in de vooravond, de ‘jongeren’ in het nachtleven tot de student op donderdagavond. Daarom bieden ze elke donderdagavond alle classic cocktails voor maar € 5,- aan. Fizzy peach tree, Tequila sunrise, Amaretto Sour, Blue lagoon, Watermelon fizz of de Classic mojito. Welke kan jij niet laten staan?

#8: Tilburg Culinair

Dit jaar staat Shoco met hun signature cocktails op Tilburg Culinair. Nog geen tijd gehad om deze prachtige zaak te bezoeken? Dan kun je tijdens Tilburg Culinair als vast voorproeven! Nog niet genoeg gehad? Dan ben je bij ‘Club Velvet’ op het juiste adres, dé afterparty van Tilburg Culinair bij Shoco.

#9: Muziek

Ik heb het net al even genoemd, maar muziek is een belangrijk onderdeel bij Shoco. De muziekstijl is 70’s, 80’s en 90’s disco én house classics, in een dansbaar jasje. Je zult hier niet de hedendaagse top-40 door de speakers horen komen.

#10: Ontwikkeling Tilburg

Tilburg is in ontwikkeling en daar draagt Shoco aan bij! Niet alleen buiten het centrum, maar ook in de kern poppen mooie hoog kwalitatieve zaken zoals Shoco op.

Op de hoogte blijven

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat er speelt bij Shoco op de Korte Heuvel? Volg ze op Facebook en Instagram.

Reageer op dit bericht