Nieuws

desperados road show
Let op! Dit artikel is al 199 dagen oud en wellicht niet meer relevant

1000 zitplaatsen, één groot terras en meerdere concepten: Desperados Road Show gaat door tijdens de kermis

“De grootste knipperlichtrelatie van de Tilburgse kermis is een feit. Wel, niet, wel niet.” Maar goed nieuws: Desperados Road Show gaat door. En geen zeven dagen, maar acht dagen tijdens De Tilburgse Kermis. In de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone kun je acht dagen genieten van een seated evenement. Per dag kunnen duizend mensen genieten van de Desperados Road Show. 

De Road Show mag dus doorgaan, maar wel binnen de huidige richtlijnen. Zo hebben ze één groot overdekt terras gemaakt met tafels waar je verplicht moet zitten en vindt het programma plaats op één podium in plaats van meerder podia. Toegang is mogelijk met een entreebewijs én een groen vinkje in de CoronaCheck-app. Dat kan dus met een vaccinatiebewijs óf een negatief testbewijs via Testen voor Toegang. Een kaartje kost €17,50 per persoon en het is mogelijk om met je vriendengroep aan een vier-, zes- of acht persoons tafel plaats te nemen.

Programma Desperados Road Show

Ben je benieuwd naar het programma van Desperados Road Show? We zetten het voor je op een rijtje.

Kaarten zijn te koop via de website. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Desperados Road Show? Check dan vooral de website. Voor actuele updates kun je het beste de Facebook en Instagram van Desperados Road Show in de gaten houden.

Wil je meer informatie over De Tilburgse Kermis, de attractielijst en meer? Check dan dit item.