10x de meest betaalbare hotels in Tilburg die goed scoren

Een uitstapje naar Tilburg gepland maar nog geen accommodatie geboekt? Neem een kijkje in onze lijst van betaalbare hotels die een erg goede beoordeling genieten.

Auberge du Bonheur Hotel

Het Auberge du Bonheur Hotel is gelegen in een provinciaal domein net buiten het stadscentrum van Tilburg. Op die manier geniet je van alle rust terwijl bezienswaardigheden zoals de Tilburg Universiteit en het Willem II stadion op slechts enkele minuten van je zijn verwijderd. Ook het Safaripark Beekse Bergen en de Efteling liggen op minder dan 15 kilometer verwijderd. Het hotel beschikt over een gratis parking op het domein zelf, een business center voor vergaderingen of zakenreizen en restaurant met bar. De 36 kamers zijn uitgerust met een koelkast en led tv. Privé badkamers zijn uitgerust met zowel een bad als douche en hebben een badjas en haardrogers. Wifi is overal beschikbaar.

  • Overnachting vanaf €99,-

Van der Valk Tilburg

Het Van der Valk Hotel in Tilburg is een 4-sterren accommodatie die perfect gelegen is voor een bezoek aan het Safaripark Beekse Bergen. Dit park is immers op slechts 2,7 kilometer verwijderd. De kamers zijn standaard uitgerust met een flatscreen-tv, airconditioning, bureau en een eigen badkamer met bad. Indien gewenst kun je ook een kamer met balkon krijgen. Het hotel beschikt evenzeer over een casino, tuin en fietsverhuur. De omgeving is immers erg leuk om te verkennen met de fiets.

  • Overnachting vanaf €128,-

Bastion Hotel Tilburg

Het Bastion Hotel geniet van een uitstekende locatie aan de A58, op een korte afstand van het centrum van de stad. Zo zit je op slechts 5 minuten van de verschillende winkels, restaurants en musea. Het hotel heeft een 24-uursreceptie en tal van comfortabele kamers met tv, een kluis, zithoek en eigen badkamer. Ontspannen kan in de bar of lounge van het hotel. Het restaurant heeft ook een uitgebreid à-la-cartemenu.

  • Overnachting vanaf €79,-

De Postelse Hoeve

De Postelse Hoeve is een perfecte accommodatie voor wie een bezoek aan de Efteling wil brengen. Het hotel beschikt over gratis parking en is gelegen op zo’n 10 minuten van het themapark. Vanaf het hotel kun je ook makkelijk met het openbaar vervoer het centrum van Tilburg bereiken. Alle kamers zijn modern ingericht met airconditioning en een eigen badkamer. In het restaurant worden lunch, snelle maaltijden en uitgebreide diners geserveerd.

  • Overnachting vanaf €103,-

Hotel de Druiventros

Dit hotel is gelegen in een bosrijk gebied in de omgeving van Tilburg. Op het domein vind je gratis parkeergelegenheid en is er een bowling. Door de ligging aan de A58 is de Druiventros ideaal voor een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen of de Efteling. Ook is het centrum van Tilburg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Alle kamers hebben een eigen badkamer en wifi. Verblijf je voor een speciale gelegenheid, dan is er ook de mogelijkheid om een themakamer te boeken. In het restaurant vind je een uitgebreid menu aan vleesgerechten en vegetarische schotels.

  • Overnachting vanaf €70,-

Onderwijshotel De Rooi Pannen

Dit hotel is gelegen in een voormalig oud klooster waarvan nog een groot deel van de architectuur bewaard is gebleven. Desondanks zijn de kamer modern ingericht en voorzien van een minibar. De accommodatie beschikt over een eigen bar en restaurant en heeft tevens voldoende parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. De 24-uursreceptie zorgt ervoor dat je zonder tijdsdruk kunt aankomen bij de accommodatie. Door het aanbod aan familiekamers is dit ook een ideale accommodatie voor gezinnen die een bezoekje aan Tilburg, de Beekse Bergen of de Efteling willen maken.

  • Overnachting vanaf €63,-

Herberg Het Wapen van Tilburg

Deze gerenoveerde herberg ligt in het centrum van de stad op wandelafstand van het natuurmuseum Brabant. De kamers hebben een eigen tv en gedeelde badkamer. Er is ook een aanbod aan groepskamers, wat ideaal is voor families. De herberg beschikt tevens ook over een eigen restaurant en bar. Er is de mogelijkheid om te ontbijten in de herberg.

  • Overnachting vanaf €67,-

Hotel Ibis

Ibis is een gekende naam in de hotelwereld en staat ook garant voor een aangenaam verblijf in tal van steden. Hotel Ibis Tilburg is gelegen dichtbij het centrum van Tilburg en de Efteling. Ibis heeft een goede verbinding met zowel het openbaar vervoer als de snelweg. Op het domein heb je gratis parkeergelegenheid en een 24-uursbar. De kamers zijn erg comfortabel ingericht met airconditioning, een tv en een eigen badkamer. Deze zijn altijd voorzien van een inloopdouche en föhn. Er zijn ook kamers beschikbaar die met elkaar in verbinding staan. Ideaal voor families of als je met een groep op vakantie bent.

  • Overnachting vanaf €75,-

City Hotel Tilburg

Wie een bezoek wil brengen aan de stad Tilburg vindt een uitstekend gelegen accommodatie in het City Hotel. Deze ligt vlak aan de gezellige Heuvel met met fonteinen en gezellige terrasjes. Ook zit je op wandelafstand van de Heuvelstraat, de belangrijkste winkelstraat van Tilburg. Andere voordelen zijn de nabijheid van tal van restaurants, bioscopen en theaters. Parkeren kan op de openbare parking tegenover het hotel, genaamd Heuvelpoort. De kamers zijn erg mooi ingericht en hebben een badkamer met bad en een eigen televisie. Op de kamer zijn er koffie- en theevoorzieningen die gratis beschikbaar zijn.

  • Overnachting vanaf €115,-

Mercure Hotel Tilburg

Mercure Hotel Tilburg is gelegen in de binnenstad van Tilburg en biedt heel wat moderne kamers voorzien van een satelliet-tv en minibar. Ook hebben de kamers een eigen badkamer met haardroger. In de nabije omgeving heb je toegang tot een Basic Fit en de wellnessruimte CitySauna. Het treinstation is op zo’n tien minuten gelegen van het hotel waardoor het makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken is. Ook het Safaripark Beekse Bergen, de Efteling en het Trappistenklooster is op korte rijafstand. In het hotel vind je ook een restaurant dat moderne gastronomische gerechten bereid met biologische producten. Daarnaast is er ook een Grand Café dat gerechten in een meer informele omgeving serveert.

  • Overnachting vanaf €120,-

Welk hotel je ook kiest tijdens je verblijf in Tilburg, mis nooit de kans op extra online korting voor je boekt. Maak ook steeds gebruik van een hotel vergelijkingswebsite om de beste prijs te vinden!