Nieuws

Let op! Dit artikel is al 88 dagen oud en wellicht niet meer relevant

10x gave Tilburgse bedrijven met openstaande vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Misschien staat je droombaan wel bij ons in de online vacaturebank. We hebben namelijk ruim 300 openstaande vacatures online staan. In dit artikel lichten we een aantal Tilburgse werkgevers met vacatures uit die ze graag snel invullen. Lees verder om te kijken of er iets voor jou tussen staat. 

Uitgelichte werkgevers

Werken bij Bowls and Dishes

Bowls and Dishes is een prachtig bedrijf dat is gevestigd in Berkel-Enschot. Ze maken prachtige houten serveerplanken en leuke borrelschaaltjes. Ook hebben ze veel kookboeken van top-chefs in het assortiment. Het bedrijf groeit hard en dus zijn ze op zoek naar meerdere nieuwe werknemers. We zetten de openstaande vacatures voor je op een rijtje:

Staalidee zoekt versterking

Nog zo’n prachtig bedrijf uit de regio waar ze mooie producten maken doormiddel van echt vakmanschap: Staalidee. Het bedrijf – dat is gevestigd in Hilvarenbeek – maakt stalen meubelen of onderdelen daarvan. Denk aan tafelpoten en veel meer. Ook dit bedrijf blijft groeien en wil daarom snel het team uitbreiden. Ze volgende functies zijn nog vacant:

Theaters Tilburg zoekt meerdere medewerkers

Theaters Tilburg is enorm blij dat ze de deuren weer mogen openen. Ze hebben dan ook een mooi programma samengesteld voor het komende theaterseizoen waar duizenden mensen van gaan genieten. Om dit allemaal in goede banen te lijden, zoeken ze nog versterking. Namelijk:

Poppodium 013 zoekt marketeer, horeca-medewerkers en vrijwilligers

Ook Poppodium 013 mag weer van start en kijkt met een positieve blik naar de toekomst. Jij kan onderdeel worden van het team dat ervoor zorgt dat duizenden mensen kunnen genieten van optredens, gave feestjes en veel meer. Ze zoeken namelijk naar:

Bonheur Horeca Groep zoekt manager recruitment en planning

Bonheur Horeca Groep is een mooi horecabedrijf met locaties in Tilburg en de omgeving. Ze zijn op zoek naar een manager recruitment en planning. In deze functie werf, train en bind je een poule van 150 oproepkrachten. Je bent de schakel tussen 10 horecalocaties van Bonheur en de 150 oproepkrachten. Daarnaast beoordeel je planningen van de locaties/afdelingen en zorg je ervoor dat zelfs de drukste dagen soepel verlopen door jouw inventieve planning en aanwezigheid.

Schrobbelèr zoekt productiemedewerk(st)er

Meer Tilburgs ga je het misschien niet krijgen. Schrobbelèr – je weet wel: het drankje uit Tilburg – is op zoek naar een productiemedewerk(st)er voor 32 tot 40 uur per week. Wat je gaat doen? Inpakken, bottelen, laden, lossen, ordelijk houden van magazijn en veel meer.

VSB Wellness zoekt accountmanager en ondersteuner afdeling verkoop

VSB Wellness is een mooi bedrijf dat in Diessen is gevestigd. Ze leveren luxueuze producten op het gebied van wellness. Denk aan sauna’s, zwembaden en veel meer. Dit doen ze voor particulieren, maar ook voor bedrijven zoals grootschalige wellness complexen. Ter uitbreiding van het team zijn ze op zoek naar:

Werken bij Tida Parket

Tida Parket is op zoek naar een fulltime magazijnmedewerk(st)er. Word je enthousiast van een opgeruimd magazijn, woon je in de regio Tilburg en ben je fulltime beschikbaar? Check dan vooral de vacature en solliciteer. Tablazz Unique Wood Solutions (van dezelfde eigenaar als Tida en in hetzelfde pand gevestigd) zoekt ook nog versterking. Ben jij een commerciële kartrekker en kun je architecten of aannemers overtuigen van exclusieve producten? Solliciteer dan op de vacature van accountmanager.

De Beekse Bergen zoekt versterking op talloze afdelingen

De Beekse Bergen is op zoek naar een hoop nieuw personeel. We hebben momenteel ruim 20 vacatures van de Beekse Bergen online staan. Van horecavacatures tot vacatures in de technische dienst en van crowdmanagers tot event support medewerkers.

Proeflokaal Bierbrouwerij De Koningshoeven zoekt personeel

Een prachtige locatie waar fantastische producten worde gemaakt en geschonken. Dat is Proeflokaal Bierbrouwerij De Koningshoeven (oftewel La Trappe). Voor het proeflokaal zijn de op zoek naar verschillende horecamedewerkers. Namelijk een zelfstandig werkend kok, een medewerk(st)er spoelkeuken en een medewerk(st)er bediening. 

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: