Nieuws

weekend uittips
Let op! Dit artikel is al 317 dagen oud en wellicht niet meer relevant

11 uittips in Tilburg dit weekend: Bierfestival, Tilt Festival, NLdoet en meer

Er staat weer een weekend met een bomvolle agenda voor de deur. En het mooie is: we gaan het eerste lenteweekend van het jaar tegemoet! Niks missen in Tilburg dit weekend? Lees snel verder voor de leukste uittips op 9, 10 & 11 maart 2018.

Dit weekend

NLdoet in Tilburg: grootste vrijwilligersactie van Nederland

Op vrijdag & zaterdag staat de grootste vrijwilligersactie van Nederland op het programma. Op verschillende plekken in Tilburg kun jij je handen uit de mouwen steken.

Bierfestival Bitter in de Koepelhal

Gratis entree, veertig brouwerijen uit binnen- en buitenland, 300 verschillende bieren en een relaxte sfeer. Wil jij dat niet missen? Ga dan zaterdag en zondag naar Bierfestival Bitter.

Vrijdag 9 maart 2018

Tilburg Trappers – Blue Devils Weiden

De eerste play-off wedstrijd om het kampioenschap in de Oberliga staat vrijdagavond op het programma voor Tilburg Trappers. Opponent is Blue Devils Weiden. De puck valt om 20:00 uur in het IJssportcentrum op Stappegoor.

Johnny 500 in Café Philip

Deze man heeft natuurlijk geen verdere uitleg nodig; Johnny 500 is terug op vrijdag 9 maart bij Café Philip om jou met je billen te laten schudden! Uiteraard is het ook deze avond gewoon gratis entree.

Soul Live in 013

Na een geslaagd festival in ‘s-Hertogenbosch deze zomer, is Soul Live terug! Dit keer is Poppodium 013 het decor. De dansavond voor jong en oud is het bezoeken meer dan waard!

Zaterdag 10 maart 2018

Straat op Tilt op het Stadhuisplein

Tilt Festival trapt de boekenweek aanstaande zaterdag af met verschillende verrassingsacts op straat en op de markt op het Stadhuisplein. Ben je in de stad? Loop dan zeker eventjes over de markt heen.

Willem II – PSV in het Koning Willem II Stadion

Willem II speelt zaterdagavond om 19:45 uur de Brabantse derby tegen PSV. Er zijn nog enkele kaarten te koop via de website van Willem II.

Het feestje van 10 maart in de Hall of Fame

Dj Jip Discotrip opent om 21.00 uur de vijfde editie van Het Feestje in de Hall of Fame. Verwacht een vrolijke mix van disco, funk en soul. En dat allemaal op vinyl! Entree is €3,- aan de deur.

Van Horen Zingen in Café Van Horen Zeggen

Zin in een lekker avondje uit? Sla Van Horen Zeggen dan niet over. Dos Paulos beklimt het podium en het barpersoneel zorgt voor de drankjes. Entree is helemaal gratis.

Zondag 11 maart 2018

Beer & hotdogpairing bij Dwars Hotdogbar

Voor €22,- geniet je van heerlijke craft bieren van De Hopmannen in combinatie met de fantastische hotdogs van Dwars. De lunch wordt in vier gangen geserveerd en start om 13:00 uur.

Boekenweek stadsnatuur bij Gianotten Mutsaers

Aanstaande zondag om 14.00 uur zal Rob Vereijken van de KNVV (Vereniging voor veldbiologie) uit eigen ervaring vertellen over hoe hij tegen de stadsnatuur aankijkt. Entree is gratis.

Pubquiz bij Bar Leonardo

Gezellig met je vrienden onder het genot van een biertje je kennis over bizarre feitjes, aparte nieuwsberichten en andere weetjes oprakelen? Ga om 17:00 uur naar de pubquiz van Bar Leonardo op de Korte Heuvel.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht