Nieuws

de leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 19 dagen oud en wellicht niet meer relevant

11x werkgevers in de regio Tilburg met gave openstaande vacatures!

Zoals jullie van ons gewend zijn, zetten we wekelijks de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje. Want er zijn weer heel veel mooie regionale werkgevers die op zoek zijn naar versterking. Benieuwd wie allemaal? We zetten het voor je op een rijtje.

Benieuwd naar alle openstaande vacatures? Check dan vooral onze online vacaturebank.

Uitgelichte vacatures

Witlox Somers Administratie & Belastingadvies zoekt teamleider

Ben jij goed in het aansturen, motiveren en begeleiden van een ambitieus team? Heb je een commerciële inslag, stel je de klant centraal en weet je dienst behoefte naadloos aan te voelen? Dan is deze functie als teamleid(st)er bij Witlox Somers Administratie & Belastingadvies wellicht iets voor jou. Met parate kennis, oog voor detail en een sterk overzicht adviseer je jouw klanten op het gebied van administratieve en fiscale zaken.

myPOS zoekt een customer support medewerk(st)er

Op zoek naar een mooie fulltime job in Tilburg? myPOS zoekt een customer support medewerk(st)er. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteunen van nieuwe en bestaande klanten bij het gebruiken van de producten en diensten van myPOS. Ze zoeken een flexibele kracht met MBO werk- en denkniveau. Wil jij aan de slag bij deze snelgroeiende aanbieder van mobiele betaaloplossingen in Nederland en België?

Restaurant RAK zoekt een assistent bedrijfsleid(st)er

Wil jij werken bij een populair en kwalitatief uitstekende horecazaak aan de bruisende Piushaven? Restaurant RAK is op zoek naar een assistent bedrijfsleid(st)er. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Denk aan het aansturen van personeel, overleg met de keuken, ontvangen van gasten en aannemen van reserveringen.

Werken bij GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg is een prachtig bedrijf in Tilburg-noord. Momenteel hebben ze veel openstaande functies. Benieuwd welke? We zetten het voor je op een rijtje:

Meer toffe openstaande vacatures bij Tilburgse werkgevers

Meer vacatures

Zit hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: