Nieuws

thermen goirle
Let op! Dit artikel is al 484 dagen oud en wellicht niet meer relevant

13 redenen waarom Thermen Goirle je bezoek meer dan waard is

Drukke tijd achter de rug, zin om iets met je lover te gaan doen of even bijkletsen met een goede vriend of vriendin? Denk dan ook eventjes aan Thermen Goirle: een prachtige sauna accommodatie waar je heerlijk en ontspannen tot rust komt. Waarom je hier zeker een keer een kijkje moet nemen? We geven je 13 redenen. 

Bijdrage van: Thermen Goirle

#1: Sauna waar je echt nog voor je rust komt

Thermen is niet gericht op massa, maar op rust. Je kunt jezelf hier nog echt terugtrekken en je rust pakken.

#2: Dagverse producten

De chef van Thermen heeft zo zijn eisen. Daarom werkt de keukenbrigade enkel met vers vlees, verse vis en verse groente. Al deze producten worden dagelijks vers ingekocht en dat proef je.

#3: Meeste faciliteiten van Brabant

Zo is er een sneeuwcabine, sahararuimte en een laconiom aanwezig waar je in kunt liggen. Iedere vergelijking met andere Brabantse sauna’s kan Thermen Goirle glansrijk doorstaan.

thermen goirle

#4: Saunameesters

De saunameesters hebben allemaal een vast dienstverband en zijn meester in hun vak. Zo zijn ze expert in lollyen en opgieten. Ze zij aanspreekpunt voor de gasten en houden toezicht.

#5: Vakbekwaam personeel

Alle medewerkers zijn opgeleid in het saunavak. Ze zijn gastheer of -vrouw bij uitstek en worden regelmatig bijgeschoold.

#6: Vakantie in je achtertuin

Een bezoekje aan Thermen Goirle zorgt ervoor dat je een heerlijk vakantiegevoel ervaart. Je kunt bij mooi weer heerlijk zonnen, egaal bruin worden en genieten van bediening aan je ligbedje.

#7: Schone omgeving

Bij Thermen Goirle hechten ze gigantisch veel waarde aan een schone en hygiënische omgeving. Daar werken ze dagelijks heel erg hard aan en is een randvoorwaarde voor jouw saunaplezier.

#8: Ruime parkeergelegenheid

Bij Thermen parkeer je gewoon voor de deur en niet in de wijk. Wel zo fijn.

#9: Het echte saunagevoel

Echte saunaliefhebbers kiezen voor Thermen. En dat geeft een bijzonder saunagevoel. Niet te verwarren met dagjesmensen en attractieparken.

#10: Jouw wensen staat centraal

Van Thermen mag je veel meer verwachten dan enkel een sauna. Ze bieden beauty, wellness en een luxe horecagelegenheid.

#11: 28 jaar ervaring

Thermen heeft haar sauna ervaring vanaf de grond opgebouwd. Ze hebben de sauna destijds niet opgekocht, maar zijn letterlijk vanaf 0 begonnen en gaan ervaren hoe dé perfecte sauna eruit ziet.

#12: Brabantse gezelligheid

Uiteraard proef je ook bij Thermen van de Brabantse gezelligheid. Het gevoel van hier, door de mensen van hier. Dat zorgt ervoor dat gasten uit het hele land de sauna weten te vinden.

#13: Sauna is gezond

Een dagje sauna is gezond. Het is goed voor je hart, het immuunsysteem, de hersenen, werkt goed tegen veroudering, is goed voor je conditie en uiteraard een goede plaats voor sociaal contact.

Meer informatie

Wil je meer weten over Thermen Goirle en alles wat ze te bieden hebben? Bekijk dan snel de website. 

Reageer op dit bericht