15 superleuke uittips in Tilburg dit weekend

tilburg dit weekend

Geen weekend in Tilburg zonder dat er veel te doen is. Wil je niets missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder voor de leukste uittips op 23, 24 & 25 maart 2018. 

Vrijdag 23 maart 2018

Arran proeverij bij T DRINKS

Weer een heerlijke whiskyproeverij bij T DRINKS aan de Heuvelring. Vergeet je niet aan te melden door te bellen naar T DRINKS.

Buurtbierproeverij in de Galjoenstraat

Bij dit evenement geniet je vrijdag van 15:00 – 21:00 uur van heerlijke bieren van FierBier. Je kunt maar liefst zeven verschillende brouwsels proeven en voor de muzikale omlijsting wordt gezorgd.

De Danshal in Club Smederij

Het heetste dancehallfeest van Nederland komt vrijdagavond en -nacht naar Club Smederij in Tilburg. Wat je kunt verwachten? Twee zalen, fantastische artiesten en een heerlijke sfeer.

Zaterdag 24 maart 2018

Laatste kans om te schaatsen voor basisschoolkinderen

Bij het leuke evenement op 24 maart bij de Ireen Wüst IJsbaan worden alle schoolkinderen uitgenodigd om hun schaatstalent nog een keer te laten zien tijdens dit event als afsluiting van een mooi winterseizoen op de Ireen Wüst IJsbaan.

Goocheltrucs van Hugo Marchand bij Gianotten

Gianotten Mutsaers viert haart vierjarig bestaan met leuke activiteiten. Zo kun je zaterdagmiddag van 14:00 – 16:00 uur genieten van goocheltrucs die door Hugo Marchand worden uitgevoerd. De entree is gratis.

Brouwerij de Molen & Café de Troubadour vieren ambassadeursfuif

Muziek, gezelligheid en bieren van brouwerij De Molen; dat is de ambassadeursfuif in een notendop. De borrel begint om 15:00 uur en gaat tot diep in de nacht door. Entree is gratis.

Hollandse Toppers in de Koepelhal

Met een line-up die er niet om liegt, mag je dit feestje in de Koepelhal eigenlijk niet missen. Tino Martin, Henk Dissel, John West en veel meer artiesten betreden het podium voor een fantastisch optreden zaterdagavond.

Coverband That’s Live bij Theater de Boemel

Genieten van gezellige live muziek op de zaterdagavond. Ga dan vanaf 20:30 uur naar Theater de Boemel en maak er een geweldige avond van.

Laatste Ghost Tour van dit seizoen in Tilburg

De laatste Ghost Tour van seizoen 2017/2018. Wil je dit meemaken? Zorg dan dat je erbij bent! Een spannende combinatie tussen spookachtig locatietheater en een stadswandeling. Gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Vice City x The Cat’s Back

De eerste editie van dit 80’s feestje met een disco, soul, new jack & hiphop swirl en een 90’s topping staat zaterdagavond en -nacht op het programma. De entree is gratis.

Zondag 25 maart 2018

300e editie van de TRR Bosloop in het Reeshofbos

Een prachtige mijlpaal voor de bosloop die al sinds 1987 wordt georganiseerd. De run start zondagochtend om 10:30 uur en vanaf 9:45 uur kun je jezelf aanmelden bij The King Of Italy in de Reeshof.

Recordpoging bloot minigolfen bij Dolfijn

Voor degene die altijd eens in hun blootje wilde minigolfen en hiermee ook nog eens in het Guinness Book World of Records wil komen te staan, kan zich het beste eventjes aanmelden voor deze recordpoging.

Lentje-uitje in de Tilburgse binnenstad

De lente is begonnen en dus stromen de witbieren weer uit de bierkranen. Zondagmiddag kun je meedoen aan deze kroegentocht waar je bij verschillende kroegen voor slechts €1,90 een witbiertje drinkt.

Tilburg Trappers – Eisbären Regensburg

In de kwartfinale van de Oberliga is Eisbären Regensburg de tegenstander. De derde wedstrijd in de best-of-five serie staat zondagmiddag om 15:00 uur op het programma.

Pastels bij Club Smederij

Om het weekend goed af te sluiten staat er weer een heerlijk feestje op het programma in de Smederij. Het feestje duurt van 18:00 – 00:00 uur zodat iedereen fris aan zijn werk- of studieweek kan beginnen. Dj’s Sueside, SIENEAUX en Gimbrère zorgen voor de muziek.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.