200 starters bezoeken Startersmarkt Tilburg

startersmarkt tilburg

Afgelopen zaterdag was de vierde editie van de Startersmarkt in Tilburg. Het thema was een vliegende start. Om 9:45 uur druppelden de eerste bezoekers binnen. De markt werd officieel geopend door Erik de Ridder (wethouder gemeente Tilburg), Rob Hendriks (directeur handel de Rooi Pannen) en Jan Stabel (voorzitter JOST) met een ‘good old’ vouwvliegtuigje. Want om 10:15 begonnen de eerste drie workshops van in de totaal 17 deze dag.

Vliegende start!

De hele dag door hebben de bezoekers workshops gevolgd, gesprekken gehad met diverse coaches en natuurlijk met andere ondernemers en alle aanwezig partners gesproken over hun (toekomstig)bedrijf. Dit zorgde bij de 200 bezoekers voor veel energie, inspiratie en vooral veel antwoorden op hun vragen, waardoor ze een belangrijke stap hebben gezet om deze vliegende start te maken.

Startersmarkt 2016

Als startende ondernemer ben je continu op zoek naar informatie en hulp en zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Daarom organiseert startersnetwerk JOST in samenwerking met Rabobank, Interpolis, de gemeente Tilburg en De Rooi Pannen een jaarlijkse Startersmarkt. Op de Startersmarkt kunnen startende ondernemers diverse workshops volgen en ervaren ondernemers het hemd van het lijf vragen. En dat alles is gratis.