Nieuws

mout bierfestival
Let op! Dit artikel is al 61 dagen oud en wellicht niet meer relevant

200 verschillende speciaalbieren, 25 brouwerijen en meer: Mout Bierfestival strijkt dit weekend neer in het Spoorpark

Goed nieuws voor liefhebbers van speciaalbier! Dit weekend strijkt het Mout Bierfestival neer in het Tilburgse Spoorpark. Wat je kunt verwachten? Meer dan 200 verschillende speciaalbieren van 25 brouwerijen, lekker eten en volop gezelligheid. Het evenement wordt helemaal coronaproof en binnen de huidige richtlijnen georganiseerd. Lees snel verder. 

Foto: eerdere editie in 2019

Mout Bierfestival staat van vrijdag 27 augustus tot en met zondag 29 augustus op het programma. Het is een geplaceerd evenement en dat betekent dat het festival zittend plaatsvindt en je aan tafel wordt bediend. Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig om het bierfestival te bezoeken. Wel dien je een ticket te kopen voor één van de tijdslots.

Brouwerijen, food en meer

Zoals gezegd kun je tijdens Mout Bierfestival genieten van ruim 200 speciaalbieren van verschillende brouwerijen. Zo komen brouwerijen als Kompaan, VandeStreek, Hooglander, Amundsen, Bax, Lervig, Pühaste, AF Brew en Oersoep langs. Ook lokale brouwerijen zoals Stadsbrouwerij 013 en KraftBier zijn van de partij.

Natuurlijk kun je ook iets lekkers te eten kopen op het festival. Zowel voor de vleesliefhebbers als vegetariërs is er genoeg te verkrijgen voor je lekkere trek. Van lunch tot diner tot een tjokvolle borrelplank.

Verschillende tijdslots

Je kunt voor verschillende tijdslots kaarten kopen. We zetten het voor je op een rijtje.

Vrijdag 27 augustus

  • Tijdslot 1: 16:00 – 00:00 uur

Zaterdag 28 augustus

  • Tijdslot 1: 13:00 – 19:00 uur
  • Tijdslot 2: 19:30 – 00:00 uur

Zondag 29 augustus

  • Tijdslot 1: 13:00 – 21:00 uur

Een ticket kost €9,- per tijdslot. De tickets zijn online te bestellen. 

Meer informatie

Wil je meer weten over het festival, de verschillende bieren en meer? Bekijk dan vooral de website. De kaartverkoop gaat erg hard dus zorg dat je er op tijd bij bent als je dit festival wilt bezoeken. Voor actuele informatie kun je het beste het Facebookevenement in de gaten houden.

Benieuwd naar foto’s van eerdere edities? Check dan hier de foto’s.