Nieuws

leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 16 dagen oud en wellicht niet meer relevant

20x leuke vacatures van gave lokale werkgevers

Ben jij op zoek naar een nieuwe job? Of moet je jouw professionele loopbaan nog beginnen en zoek jij een leuk bedrijf om je eerste stappen te zetten? In onze online vacaturebank staan weer ruim 100 vacatures van leuke werkgevers uit de regio. Wij zetten een aantal van deze vacatures voor je op een rijtje. 

Uitgelichte vacatures

Werken bij Amarant

Lijkt het je leuk om bij Amarant te werken? Ze hebben momenteel een hoop openstaande vacatures. Ook spraken we eerder met persoonlijk begeleidsters Ineke en Annebel. Zij vertellen wat hun werk zo leuk maakt en waarom Amarant een fijne werkgever is. Benieuwd welke vacatures ze momenteel online hebben staan? Check ze hieronder!

Meer leuke vacatures

Ben je benieuwd naar meer vacatures die we de afgelopen week online hebben gezet? We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Vacaturenieuwsbrief

Denk jij: ‘hé, da’s niks voor mij’, check dan nog even de vacaturebank. Er staan op dit moment meer dan 100 vacatures online: van afstudeerstagiair(e) tot verkoopmedewerker, van bijbaantjes tot full time banen. En als je op de hoogte gehouden wil worden, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: