Tilburgse leerlingen koken 24 uur voor het goede doel

de rooi pannen

20 leerlingen, 48 gangen, 24 uur. Zo ziet 24 Cooking, een initiatief van leerlingen die de opleiding zelfstandig werkend kok volgen op MBO-school De Rooi Pannen in Tilburg, eruit. Met eem kookmarathon hopen zij geld in te zamelen voor het goede doel.

Vanaf vrijdag 9 december 10:00 uur tot en met zaterdag 10 december 10:00 uur wordt er elk half uur een ander gerecht bereid en geserveerd.

24 uur genieten van heerlijke gerechten

Ooit sliptong met citroencrême en pompoen uit de oven gegeten om 2:00 uur ’s-nachts? Eindelijk kan het! De leerlingen zetten hun beste beentje voor en bereiden de lekkerste gerechten voor hun gasten, die mogen komen en gaan wanneer ze willen. Per gerecht wordt een bedrag van 7,50 euro betaald.

Ze zijn nog op zoek naar gasten die deze unieke gebeurtenis willen meemaken. Reserveren kan via https://www.twenty4cooking.nl. Daar is ook uitgebreide informatie te vinden over deze kookmarathon voor het goede doel. De kookmarathon vindt plaats op De Rooi Pannen, Dr. Ahausstraat 1 in Tilburg.

Goede doel

Dat goede doel, Luanda Jinja in Oeganda, komt niet helemaal uit de lucht vallen. De Blessed Damiaanschool in Oeganda wordt al enkele jaren gesteund door De Rooi Pannen. Dit schooljaar hebben de leerlingen als doel gesteld om geld op te halen voor de bouw van een multifunctionele ruimte op het terrein.