30 juli: Koningsdag bij Willem II

Aanstaande zaterdag 30 juli zet Willem II vanaf 13.00 uur de deur open voor supporters en andere belangstellenden. Tijdens de jaarlijkse Koningsdag kunnen de fans kennismaken met de selectie van Willem II. Maar ook voor de minder frequente bezoekers van het stadion is dit dé kans om bijvoorbeeld eens een kijkje te nemen in de kleedkamer van de Tricolores. Uiteraard zijn er op het parkeerterrein voor het stadion voldoende attracties aanwezig waarmee de jeugd zich kan vermaken.

Hoogtepunt van de Koningsdag is het voorstellen van de selectie. Een taak die prima op het lijf is geschreven van trainer Jurgen Streppel. Daarna begeven de spelers zich onder het publiek en is er uitgebreid de mogelijkheid om met ze op de foto te gaan of een handtekening te scoren. Hoofdsponsor Pondres heeft voor iedere bezoeker een bijzondere elftalposter gedrukt, waarmee het verzamelen van de handtekeningen een fluitje van een cent is.
 
Hoofdsponsor Pondres heeft nog meer in petto, want in de fanshop wacht een verrassing voor 5 kopers van het gloednieuwe shirt. Wie de gelukkigen zijn, heeft het lot al bepaald maar die klantnummers blijven nog tot zaterdag achter slot en grendel. Nieuwsgierig geworden? Breng dan tijdens de Koningsdag zeker een bezoek aan de fanshop.
 
Naast hoofdsponsor Pondres, leveren ook tal van andere sponsors een bijdrage aan de Koningsdag en zorgen er voor dat iedere bezoeker met een goed gevulde door DPD beschikbaar gestelde goodiebag huiswaarts kan keren. Energieleverancier E-ON maakt dat er voor de bezoekers aan de Koningsdag ook nog een financieel voordeel te halen is. En voor degenen die nog geen SeizoenClubCard hebben, is er uiteraard de mogelijkheid om die zaterdag aan te schaffen.