Nieuws

Let op! Dit artikel is al 177 dagen oud en wellicht niet meer relevant

3x shoppen voor tassen in Tilburg

Tegenwoordig kun je op onwijs veel webshops en sites producten aanschaffen. Op THEBAGSTORE kun je bijvoorbeeld tassen en accessoires zoals etuis en portemonnees kopen. Als je een model van het populaire merk Cowboysbag zoals de Cowboysbag handtas zoekt dan ben je hier aan het juiste adres. Toch vinden veel mensen het ook wel zo leuk om naar een daadwerkelijke winkel te gaan voor een tas, wat in de stad Tilburg zonder meer mogelijk is bij de onderstaande winkels.

Bijdrage door: THEBAGSTORE

JM Lederwaren en Reisartikelen

Al meer dan 30 jaar verkoopt JM Lederwaren en Reisartikelen tassen in Tilburg. Je vindt de winkel aan de Heuvelstraat 120, waar nog veel meer winkels zijn. Je kunt bij JM Lederwaren en Reisartikelen tassen en koffers aanschaffen in alle soorten en maten. De winkel is overigens niet al te groot, waardoor niet het gehele assortiment hier wordt getoond. JM Lederwaren en Reisartikelen heeft dan ook een website waarop ze wel het gehele assortiment verkopen. De Tilburgse winkel verkoopt onder meer tassen en accessoires van de bekende merken DSTRCT, Burkely en Puma.

Oostelbos Lederwaren

Aan de Juliana van Stolbergstraat 11 vind je de winkel van Oostelbos Lederwaren, dit ligt in een zijstraat van de Heuvelstraat. Al meerdere jaren kun je hier terecht voor tassen, koffers en andere lederwaren. In de winkel vind je een ruime en veelzijdige collectie, zodat er zeker wat leuks tussen zit voor jou. Het assortiment bestaat uit tassen en koffers in alle soorten en maten met allemaal verschillende hippe kleurtjes en sterke materialen. Als je twijfelt of de tas die jij in gedachten hebt geschikt is voor jou kun je altijd een winkelmedewerker vragen bij Oostelbos Lederwaren in Tilburg.

G. de Man-Melis

G. de Man-Melis is al meer dan 66 jaar de lederwarenspeciaalzaak in Tilburg en omgeving. Het staat bekend om een goede service, maar ook een breed assortiment. De collectie van G. de Man-Melis bestaat uit populaire merken en tassen, waaronder Cowboysbag, Burkely en Eastpak. Deze Tilburgse winkel heeft tevens een eigen reparatie afdeling waar personeel de reparaties van tassen en koffers uitvoert. Let wel op, want hier kunnen alleen producten die bij G. de Man-Melis worden gerepareerd. Artikelen die gekocht zijn bij andere winkels worden hier niet gerepareerd. Speciaalzaak G. de Man-Melis ligt aan de Molenstraat 128 in Tilburg. Voor de deur is er parkeergelegenheid, maar ook in de omgeving kun je jouw auto kwijt.