Nieuws

uitzendbureaus
Let op! Dit artikel is al 938 dagen oud en wellicht niet meer relevant

3x uitzendbureaus in Tilburg: de leukste vacatures op een rij

Tilburg kent heel wat uitzendbureaus die jou kunnen helpen met de zoektocht naar de ideale baan. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek of juist als office manager, elk uitzendbureau heeft een eigen specialiteit. Om jou te helpen bij de zoektocht naar een ideale baan, lichten wij drie fijne uitzendbureaus (en bijpassende vacatures) voor je uit!

WerkTalent

Misschien heb je WerkTalent wel eens gezien wanneer je over de Schouwburgring fietst, daar zit namelijk het kantoor gevestigd. Het uitzendbureau biedt voornamelijk vacatures in de logistiek, maar ook in procesindustrie, office, sales, techniek en de metaalindustrie. Bekijk hier een aantal nieuwe vacatures:

Raaak Personeel

Raaak Personeel is er voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging als ervaren professional of aan het begin van jouw carrière staat. En ook de vakgebieden waar Raaak zich op focust zijn al net zo uiteenlopend: van technische tot commerciële vacatures, er is voor iedereen wat. Een aantal van de actuele vacatures in regio Tilburg zijn:

Kroonstad Support

Kroonstad Support is een jong, fris en ambitieus uitzendbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Het bedrijf focust zich op de volgende vakgebieden: elektro techniek, installatie techniek, productie, bouw, transport/logistiek en assemblage/montage. Ben jij op zoek naar een baan in die richting? Bekijk dan hier een aantal actuele vacatures:

Andere uitzendbureaus

Natuurlijk zijn dit niet alle uitzendbureaus in Tilburg. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij:

Nog meer uitzendbureaus bekijken? Via deze link lees je meer over maar liefst 30 uitzendbureaus in onze stad!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht