Nieuws

Coolblue
Let op! Dit artikel is al 56 dagen oud en wellicht niet meer relevant

4 redenen waarom werken in het magazijn van Coolblue een uitstekend idee is

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan heb je vast een aantal zaken waar jouw nieuwe job aan moet voldoen. Dat begrijpt Coolblue als geen ander. Ga je bij Coolblue in het magazijn aan de slag, dan geniet je van een heel stel mooie arbeidsvoorwaarden en andere voordelen. Wie weet overwoog jij al een baan in een magazijn of zelfs bij Coolblue. Dan is dit het moment om even verder te lezen en erachter te komen wat jou te wachten staat als je gaat werken bij Coolblue.

#1 Leuke werksfeer binnen een gezellig team

Plezier hebben in je werk is een vereiste voor een baan waar jij energie van krijgt. Maar zeg nu eerlijk: ook je collega’s kunnen een grote stempel drukken op je werkplezier. Hoe fijn is het om een goede werksfeer te hebben waar ook nog eens regelmatig gelachen wordt? Een gezellig team en een leuke werksfeer zorgen ervoor dat jij bij Coolblue zonder tegenzin naar je werk zult gaan.

#2 Niet alleen flexibele werkdagen, maar ook flexibele werkuren

In het magazijn van Coolblue kun je alle kanten op als het gaat om werktijden. Werk je liever overdag, in de avonduren of in het weekend omdat je doordeweeks andere verplichtingen hebt? Geen enkel probleem. Bij Coolblue staan vacatures open in zowel fulltime als parttime dienstverband. Dat wil zeggen dat je aan de slag kan vanaf 12 uur per week. Vind je het bijvoorbeeld niet fijn om na schoolverplichtingen een heel weekend te werken, kun je ook door de week op de avonden wat dienstjes mee pakken. Ideaal.

Coolblue

#3 Werk in verschillende functies

Werken in een magazijn is erg breed en biedt meerdere functies. Met maar liefst vijf verschillende openstaande functies in het magazijn van Coolblue, zit er vast en zeker wat voor jou bij. Zo zoeken ze bijvoorbeeld heftruckchauffeurs, retour medewerk(st)ers, magazijnmedewerk(st)ers en meer.

#4 Coolblue biedt ruimte om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen

Coolblue biedt verschillende trajecten en opleidingen waardoor er veel ruimte is om door te groeien in functies. Zo bieden ze je ook de kans om een BBL-traject te doorlopen. Heel fijn is dat je tijdens deze opleiding al een vast maandelijks salaris ontvangt. Zo kun je zowel leren als werken binnen hetzelfde bedrijf. Na het afronden van de tweejarige opleiding bij Coolblue heb je een erkend mbo niveau 3 diploma op zak en als kers op de taart krijg je een vast contract. Dat klinkt toch top? Dat dachten wij ook! Ze zijn nog op zoek naar leergierige studenten voor dit BBL-traject.

Alle vacatures op een rijtje

Ben jij naar aanleiding van dit artikel enthousiast geworden over een van de vacatures? Lees dan verder en solliciteer direct!